Ugens “Check-in” er med Nicoline Roth, som er CEO & Founder af Nordic Strong.

For 4 måneder siden åbnede et nyt træningscenter i Nordhavn i København. Bag centret står søstrene Josefine og Nicoline. De har skabt et top-moderne fitness-univers i Nordhavn,, hvor du udover et stort “gym-space” finder en en cafe, spa, sauna og selvfølgelig den populære “ice bucket”.

Men i centeret kan du hverken sidde på den traditionelle motionscykel eller løbe på det kedelige løbebånd. Her står den nemlig på maskinen “The Nordic Trainer.” Nederst i denne artikel kan du læse mere om konceptet.

I ugens afsnit af “Check in” fortæller Nicoline om inspiration, morgenrutine og gossip-mediet, der hænger ved …

Hej Nicoline. Hvordan har du det?

“Jeg har det godt! Nordic Strong har været i gang i 4 måneder nu, og vi har fået rigtig travlt. Det er fantastisk at se, hvor godt hele konceptet er blevet taget imod. Vi har fået bygget et rigtig sejt team op i studiet, så jeg bruger meget af min tid på nye initiativer og partnerskaber, som løbende bliver implementeret. Udover træning, tilbyder vi også Breathwork nu, hvilket komplimenterer vores koncept rigtig godt. Jeg arbejder også tæt med vores udviklere for at få vores at-home training app til at blive færdig, hvilket den bliver til sommer, og den bliver rigtig fed! Det vil gøre træning på Nordic Traineren hjemme til en rigtig god oplevelse.”

Hvad er du drevet af for tiden?

Jeg er drevet af udviklingen i Nordic Strong. Jeg elsker at se, at flere og flere besøger vores studier og begynder at komme regelmæssigt til vores træning. Det styrker virkelig troen på vores koncept. Når man er studiet, kan man mærke en enorm stærk fællesskabsfølelse, og det gør mig helt vildt glad!”

"...Det er fantastisk at se, hvor godt hele konceptet er blevet taget imod."

Nicoline Roth Nordic Strong

Hvem er du mest inspireret af fortiden?

“Jeg er meget inspireret af Susanna Søberg, forsker og ph.d. i metabolisme. Hun har skrevet to bøger om vinterbadning, som jeg varmt kan anbefale. Jeg afholdt faktisk en talk med hende i går om, hvorfor mikro stress igennem vinterbadning, og sauna er sundt for kroppen. De principper, som hendes forskning bakker op om, er principper, vi er ved at implementere som en del af Nordic Strong’s kerne.”

Hvordan starter din dag?

“I hverdagen forsøger jeg at stå op 5:30, så jeg kan træne fra kl. 6-7. I Nordic har vi første morgenhold fra kl. 6.15-7.05, så det elsker jeg at tage. Hvis jeg ikke kan ”overskue” en times hård træning, nøjes jeg med en halv times pilates, hvor jeg selv finder på nogle forskellige øvelser. Derefter hopper jeg altid i vandet og får mig en americano, så jeg er klar til at starte min arbejdsdag kl. 8. Min morgenrutine er det bedste ved min dag.”

"...Breathwork er noget af det mest afstressende, du kan gøre for din krop og sind.”

Hvilke udenlandske medier bruger du?

“Jeg må indrømme, at jeg læser Daily Mail hver dag – det er ren gossip fra Hollywood, og jeg elsker det. Derudover kan jeg godt lide at læse The Economist, Forbes og NY times.”

Skriver du en bog en dag? 

“Jeg har faktisk skrevet to coffee table books, da jeg boede i London: The Bold Women Guide (vol. I & II). Bøgerne indeholder interviews med forskellige kvindelige entreprenører om at skabe karriere. Men det vil da være en stor drøm at skrive en ny bog, hvis jeg har noget klogt at sige videre.”

Ellers noget? 

“Hvis man ikke har prøvet træning kombineret med breathwork, så vil jeg varmt anbefale at prøve det i vores studie. Breathwork er noget af det mest afstressende, du kan gøre for din krop og sind.”


Mere Nordic Strong?

Læs vores tidligere interview med Nicoline Roth og hendes søster Josefine.
Her fortæller de om deres egen historie og ambitioner for Nordic Strong.

 Mød søstrene bag Nordic Strong: “Konceptet skal udbredes.”

Læs interviewet her.

Nordic Strong founders

 Nicoline (Stående) og Josefine Roth fra Nordic Strong.


Tidligere "check-ins"

Tidligere afsnit i vores “Check in” format.

Den med Alex Vanopslagh:

 ….At jeg som menneske beholder min integritet, og at jeg på mine sidste dage kan sige, at jeg har handlet i overensstemmelse med mine værdier. Det er jeg meget opmærksom på..”

Det kan du læse her.

Den med Ditte Julie Jensen:

“Den her beslutning har virkelig krævet mod!.”

Læs den her.

Den med Amanda Bodenhoff:

 …Jeg er drevet af at ville give noget tilbage til samfundet.”

Det kan du læse her.

Den med Mathias Jensen fra Les Deux:

“Ambitionsniveauet er kun skruet yderligere op.”

Det kan du læse her.

Den med Patricia Plesner fra EcoHotels:

“Jeg føler mig mere motiveret end nogensinde før”

Det kan du læse her. 

Den med Christian Cordius fra Banana Cph:

 Banana Cph kan begynde at rette øjnene mod udlandet.”

Det kan du læse her. 


Serien "Check in" er præsenteret i samarbejde med GreenMobility

GreenMobility er en børsnoteret dansk free-float delebilstjeneste bestående af mere end 1.600 elbiler. App’en er din nøgle til alle bilerne der kan lejes på minut-, time- og dagsbasis til både korte og lange ture. Oprettelsen er gratis, du betaler kun når du bruger bilerne.

Med GreenMobility slipper du for at tænke på parkering, opladning og forsikring – du reserverer og åbner blot en bil i app’en, sætter dig ind i den og kører.


Tilmeld gratis

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.