“Check in” med Patricia Plesner, CEO hos EcoHotels.com

Missionen er klar for EcoHotels.com. Hotelbranchen skal være mere gennemsigtig. Bæredygtighed er en af ingredienserne, men den danske hotel-booking platform vil også sørge for, at flere penge bliver hos hotellerne i stedet for at lande på de store bookingplatforme. I et lille land som Danmark, sender “vi” knap 1 milliard ud om året i kommission alene til bookingplatforme.. I front for dette står 26-årige Patricia Plesner. I ugens afsnit af “Check in” fortæller Patricia om inspiration, en ny og vigtig ansættelse og glæden ved “foråret som er på vej…”

Hej Patricia. Hvordan har du det?

Jeg har det godt, tak! Foråret er på vej, og jeg nyder det (oftest) gode vejr og ser frem til den kommende højsæson. Det er bemærkelsesværdigt, at vi for første gang i tre år har oplevet næsten ingen globale corona-restriktioner. Det er virkelig en dejlig følelse, og det er tydeligt, at folk over hele verden er ivrige efter at rejse og opleve verden igen, på trods af den økonomiske nedgang. Det giver håb og en følelse af normalitet.”

Hvad er du drevet af for tiden?

“For tiden er jeg drevet af vores seneste tilføjelse til teamet, en CFO, som vi netop har ansat. Det har virkelig givet mig et nyt perspektiv og et frisk pust i min hverdag. Det har frigjort noget af min tid og åbnet op for nye muligheder og perspektiver. Jeg føler mig mere motiveret end nogensinde før og ser frem til at fortsætte med at udforske nye muligheder sammen med vores team.”

"...Derudover kan jeg ikke undgå at nævne mine forældre, som altid vil fylde rigtig meget i mit liv - både som inspirationskilde til mit private og arbejdsrelaterede liv.”

Patricia Plesner

 Patricia Plesner:
CEO i EcoHotels.com
Født: 26/10 1996
Uddannet fra CBS
Board Member i Sustainable Change Makers

"...The Economy Podcast og BBCs Global News Podcast. Det tager en 30 minutters tid per afsnit og er gode til ikke at sakke helt bagefter."

Hvem er du mest inspireret af for tiden?

Jeg bliver inspireret af mange mennesker og specielt af de mange forskellige historier, du bringer til livs. Men i øjeblikket er min kæreste en utrolig inspiration for mig. Udover at han lige er blevet anerkendt af Forbes 30 under 30, er han også en utrættelig robot, der de sidste par år bare har tonset igennem for at nå sine mål. De mange op- og nedture, de fleste (hvis ikke alle) oplever, er dejligt at kunne dele med ham. Han er super forstående og en vanvittigt intelligent (og gratis) sparringspartner.

Derudover kan jeg ikke undgå at nævne mine forældre, som altid vil fylde rigtig meget i mit liv – både som inspirationskilde til mit private og arbejdsrelaterede liv.”

Hvordan starter din dag?

Min dag starter tidligt – alarmen begynder at spille kl. 7, men oftest vågner vi kl. 6 og får tjekket og svaret på de vigtigste mails og sociale medier. Derefter bevæger jeg mig mod kontoret, hvor vi hver morgen enten har boksetræning eller yoga fra 8-9, hvorefter dagen begynder.”

Patricia Plesner

Hvilken arbejdsmæssig udfordring bruger du pt. mest tid på? 

For øjeblikket bruger jeg mest tid på flere arbejdsopgaver, herunder onboardingen af vores nye CFO, som heldigvis hurtigt er blevet integreret i virksomheden. Derudover er vi fokuseret på at tackle nogle udfordringer, såsom at sikre de bedste forsikringsaftaler, navigere i valutamarkedet, tilføje flere hoteller til vores platform og løbende lære og udvikle vores første virksomhedsaftale.”

Hvilke udenlandske medier bruger du?

“Jamen, de sidste uger har jeg selvfølgelig kigget med på Forbes, men derudover er der primært 2 podcasts at vågne eller falde i søvn til, som jeg vil anbefale: The Economy Podcast og BBCs Global News Podcast. Det tager en 30 minutters tid per afsnit og er gode til ikke at sakke helt bagefter. Derudover er der selvfølgelig medier som TheVerge, TechCrunch og Wired, der skriver en masse om det nye indenfor AI, som man jo skal følge med i. Her kan man også fint signe sig op til deres nyhedsbrev og lige få det helt nyeste med om morgenen.”


Tidligere afsnit i vores “Check in” format.

Den med Alex Vanopslagh:

 ….At jeg som menneske beholder min integritet, og at jeg på mine sidste dage kan sige, at jeg har handlet i overensstemmelse med mine værdier. Det er jeg meget opmærksom på..”

Det kan du læse her.

Den med Ditte Julie Jensen

“Den her beslutning har virkelig krævet mod!.”

Læs den her.

Den med Amanda Bodenhoff.

 …Jeg er drevet af at ville give noget tilbage til samfundet.”

Det kan du læse her.

Den med Mathias Jensen fra Les Deux:

“Ambitionsniveauet er kun skruet yderligere op.”

Det kan du læse her.


Serien "Check in" er præsenteret i samarbejde med GreenMobility

GreenMobility er en børsnoteret dansk free-float delebilstjeneste bestående af mere end 1.600 elbiler. App’en er din nøgle til alle bilerne der kan lejes på minut-, time- og dagsbasis til både korte og lange ture. Oprettelsen er gratis, du betaler kun når du bruger bilerne.

Med GreenMobility slipper du for at tænke på parkering, opladning og forsikring – du reserverer og åbner blot en bil i app’en, sætter dig ind i den og kører.


Tilmeld gratis

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.