DONTT ER

Inspireret af dem der tør. Folk der er modige nok til at skabe, turde udvikling og udfordre det normale. Vi møder dem overalt. Fra udgangspunktet i København, men med åbne øjne for hele verden, formidler og mener vi noget.

Dontt.dk bringer det, du gerne vil læse, og det du ikke vidste, du gerne ville læse.

DONTT.DK blev skabt og kreeret en vinterdag i midten af København i 2012. Det var med en trang til at udfordre den traditionelle medie og blogverden. Vi smed et ekstra “t” på dont(t) og målrettede vores indhold til folk, der sætter pris på udvikling.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt”.Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at gøre dagens opgave”.

dontt.dk, siden 2012

VI ER DONTT.DK

Vores læsere er uden tvivl de mest ambitiøse i Danmark. Det er folk, der vil inspireres, og netop inspiration har været et nøgleord for os, siden 2012 hvor Dontt.dk startede. Vi er et supplement til nyhedsmedierne. Vi er aktuelle, ja foran – men går sjældent i breaking. Dontt.dk skal blive ved med at inspirerer. Vi bliver inspireret af mennesker. Vi formidler indenfor kultur, creation/iværksætteri og inspiration med særlig vægt på tech, innovation og trends.

Jeg tror 100% på, at det er dem med det største mod, de mest flittige og kreative folk, er dem der lykkedes på den lange bane.

Velkommen til mediet, Dontt.dk

Jon Nedza, Co-founder

DONTT MEDIEKIT