Interview med Asbjørn Dencker & Ziggi Harttung, Eace.

Hvem vil du gerne inspireres endnu mere af i 2021? Hvilke ting skal I holde fast i fra 2020? Det er et par af de spørgsmål, som vi har stillet en række personligheder i begyndelsen af året. Den her er med Asbjørn Dencker og Ziggi Harttung, som står bag Eace, som er et tyggegummi med vitamintilskud. De forhandles allerede i hele Danmark og udråbt til en af de mest interessante nye iværksættervirksomheder i Danmark. ( Det kan du læse meget mere om her. )

Asbjørn & Ziggi Harttung kigger tilbage på et år gigantiske udfordringer, hvor blandt andet hele deres lanceringsstrategi blev vendt rundt på få dage.

Ziggi Harttung (tv.) og Asbjørn Dencker (th.)

Hvordan var 2020 for jer? 

Asbjørn: 2020 var rigtig mange ting. I starten af året lancerede vi vores første produkt Eace Vitamin Gum i Matas og 7-Eleven, hvilket jo var helt fantastisk. Nærmest midt i lancerings-ugen lukkede landet dog ned, hvilket selvfølgelig skabte nye udfordringer. Men alt i alt har det været et meget spændende og utroligt lærerigt år, hvor vi har kunnet udnytte vores agilitet og været tvunget til at tænke ud af boksen. Jeg tror, at det har gjort at vores lille virksomhed kommer til at stå stærkere i de kommende år.

Hvad var den største udfordring for jer i 2020? Forretningsmæssigt

Asbjørn: Det var en kæmpe udfordring da nedlukningen trådte i kraft, idet vores lancerings-strategi fra den ene dag til den anden blev vendt fuldstændig på hovedet. Vi skulle pludselig, i en meget usikker tid, finde nye måder at fortælle om vores fantastiske produkt i en helt ny og anerledes verden.

Fysiske møder er desuden exceptionelt vigtige for os, da vi har skullet ud og introducere et helt nyt produkt på markedet. Grundet pandemien, har det naturligvis været udfordrende at sætte fysiske møder op med nye partnere for at introducere vores fantastiske tyggegummi. Helt umuligt har det dog ikke været, og vi kan afsløre at man snart kan finde Eace Vitamin Gum i endnu flere butikker. Derudover faldt vores produktlancering af Eace Vitamin Gum direkte ind i den første nedlukning af Danmark. Trafikken i butikkerne faldt og folk er mindre sammen, hvilket i særdeleshed havde en negativ effekt på tyggegummi-branchen, da vi ofte tygger tyggegummi når vi skal mødes med folk og gerne vil have frisk ånde. Til gengæld er der kommet mere fokus på, at man skal huske at få sine vitaminer – og det er blandt andet en af gevinsterne ved at vælge os.

Hvilke ting skal I holde fast i fra 2020? 

Ziggi: Året har budt på mange uforudsete udfordringer, som vi bare har måtte møde med oprejst pande. Det har tvunget os til at træffe nogle store og svære beslutninger for at kunne holde fokus på, hvad der er vigtigst for os lige nu. Det har givet os mere selvtillid og en klar vision om, hvor vi skal hen. Vi er blevet skarpere og blevet bedre til at holde fokus på, hvad der skal til for at nå vores mål – og det skal vi holde fast i.

Hvis du skal give dig selv en udfordring i 2021, hvad skal det så være? 

Ziggi: Vi har rigtig mange bolde i luften og det kræver hårdt arbejde at administrere og eksekvere alle projekter. I takt med at vi får nye kollegaer med i teamet her i januar, så vil en af vores udfordringer for dette år blive at lære at jonglere med endnu flere bolde ad gangen. Der er også allerede en masse vildt spændende projekter igang.

Som en lille iværsætter-virksomhed, kan det være svært at arbejde struktureret og fokuseret, når man har mange projekter ad gangen. Jeg vil derfor trække det gamle citat “Kill Your Darlings” ind, og stræbe efter at være bedre til at sortere og prioritere nogle projekter til fordel for andre. I 2021 er vores målsætning at arbejde mere struktureret og fokusere på vores kerneopgaver.

Hvad glæder du dig allermest til i en coronafri verden?

Ziggi: Vi savner muligheden for at kunne møde og snakke med vores kunder ansigt til ansigt. Det er altid skønt og ekstremt givende.

Hvem vil du gerne inspireres endnu mere af i 2021? 

Asbjørn: Jeg synes, der er så mange inspirerende mennesker over det hele. Vi er i fuld gang med at udbygge teamet her i virksomheden, og jeg glæder mig til, at der kommer nye søde kollegaer her på kontoret som kan se på vores hjertebarn fra nye inspirerende vinkler.


HAR DU LÆST ?

ARKK Copenhagen om deres nye strategi. Læs her.

Mød HEAP. Ny digital pensionsløsning. Læs her.

Mød tvillingerne bag DitUr.dk. Læs her.  

Mød Melissa Bech, som er kvinden bag Blanche. Læs her.