Interview med Kapser & Mikkel Dissing, Ditur.dk

Hvem vil du gerne inspireres endnu mere af i 2021? Hvilke ting skal I holde fast i fra 2020? Det er et par af de spørgsmål, som vi har stillet en række personligheder i begyndelsen af året. Den her er med tvillingerne Kasper og Mikkel Dissing, som ejer Ditur.dk. Deres koncept har taget Danmark med storm, og de første udenlandske markeder begynder at bide fast. ( Du kan du læse meget mere om Ditur.dk i vores store “creators samtale” her. )

Kasper og Mikkel kigger tilbage på et år med stor vækst, en stadig stor trang til iværksætteri, og giver svaret på hvad der er vigtigst for deres forretning.

Hvordan var 2020 for jer? 

Kasper: 2020 var helt ekstraordinært på mange punkter. Corona satte sit aftryk på vores forretning, men samtidig har Corona været med til at flytte mere handel online, og påvirket vores vækst til at nå et endnu vildere niveau…

Mikkel: Ja, det har været lidt vanvittigt, men også meget mere skrøbeligt og stressende pga. corona. Vores 2020 og vækst generelt har været lidt som en flyrejse – i lang tid har vi trillet med høj fart ned ad landingsbanen, men nu er vi for alvor lettet og fået kurs mod toppen. Hvor det normalt er take-off og landing, der er farligst, så har corona nok påvirket os sådan, at det er nu, vi er mest skrøbelige. Hvis det går galt nu, så går det rigtig galt.

Hvad var den største udfordring for jer i 2020? 

Kasper: Det må være at vækste under corona.
Mikkel: Ja, corona. Uden tvivl.

Kasper: Mens vores vækst aldrig har været højere, så har den også været helt vildt volatil og letpåvirkelig af regeringens restriktioner, hvorfor det har det svært at planlægge og forecaste ordentligt.

Mikkel: Ja, det har været svært at få vare hjem, og under corona er vi gået fra 10 til 37 ansatte i en periode, hvor de fleste arbejder hjemme. Det har været rigtig svært at onboarde nye kolleger i et så dynamisk miljø under de forudsætninger.

Kasper: Præcis – vi er stadig et ‘lille’ hold, og når to pludselig må gå i isolation pga. kontakt med en smittet, så skaber det kapacitetsproblemer, især fordi vi har brug 110% af vores kapacitet hele året.

Mikkel: Så har vi heldigvis så dygtige medarbejdere, at når vi mangler to på lageret, så træder vores E-commerce Manager og Creative Director bare til og tager slæbet – det er sgu da fedt. 

Hvilke ting skal I holde fast i fra 2020? 

Mikkel: Haha, det må være vores ansatte. For vi er kun så fleksible, eller agile for at bruge et buzzword, som de tillader os at være det.

Kasper: Enig, deres gåpåmod og enorme vilje til at løfte i flok har været inspirerende, og vi har virkelig følt, at vi har været en del af en familie og ét team i løbet af 2020. Det vil jeg rigtig gerne holde fast i.

Ditur

Hvis I skal give jer selv en udfordring i 2021, hvad skal det så være?

Mikkel: At holde fast i iværksætteriet. Vi går jo stille og roligt mod en mere struktureret og klassisk ‘corporate’ hverdag, men vi vil jo stadig gerne være så nærværende som muligt i både driften og kundeservice.

Kasper: For helvede – den tager du så lige for næsen af mig, typisk. Så vil jeg gerne udfordre mig selv til at lære et nyt sprog – svensk eller norsk – så bliver det også opnåeligt!

Hvad glæder I jer allermest til i en coronafri verden?

Kasper: Holde et brag af en sommerfest for hele holdet. Vi har brug for en fest og til at komme hinanden ved og vise hvor glade vi er for det hold, vi har.
Mikkel: At kramme folk igen. Til en sommerfest. Med hele holdet, haha. Er det for meget at sige, at store hjerner tænker ens?
Kasper: Ja. Ja, det er det.

Hvem vil I gerne inspireres endnu mere af i 2021?

Kasper: Professionelt vil vi gerne begynde i højere grad at kigge ud i det store udland mod de største e-commerce forretninger, og hvordan de håndterer alt fra A-Z – og så vil jeg gerne inspireres af restauranter, for jeg savner godt nok at spise ude.

Mikkel: Den energi og drive, som vores ansatte har lagt for dagen i 2020. Den har smittet meget af på os og givet os lysten til at knokle mere og i endnu højere grad gå forrest. Hvis vi kan det, så bliver 2021 endnu vildere – på vækst og ikke på pandemi, fingers crossed!


HAR DU LÆST ?

ARKK Copenhagen om deres nye strategi. Læs her.

Mød HEAP. Ny digital pensionsløsning. Læs her.

Mød tvillingerne bag DitUr.dk. Læs her.  

Mød Melissa Bech, som er kvinden bag Blanche. Læs her.