Den med Patricia Plesner fra EcoHotels.

Årets hyggeligste måned er i fuld gang.

I løbet af måneden “tjekker vi ind” med gode venner. De får de samme spørgsmål, men svarene er vidt forskellige. Nogen har svaret langt, andre har svaret kort.

I dag kan du møde Patricia Plesner, som er CEO hos EcoHotels. Drømmen er klar for EcoHotels.com. En af verdens største industrier, hotelbranchen, skal være mere gennemsigtig. Bæredygtighed er nøgleordret for den danske hotel-booking platform.

Patricia, Hvilket højdepunkt i 2022 har betydet mest for dig?

Mit højdepunkt i 2022 startede tidligt da vi i januar måned kunne lancere de 20.000 hoteller på sitet. En god start på et spændende og lærerigt år.”

Hvad er det vigtigste, du har lært i år? 

Hvor vigtigt det er at have et godt netværk med mulighed for også at kunne tale om de mindre gode ting, hændelser og cases der opstår.”

Patricia Plesner

Hvem har inspireret dig allermest i 2022? 

Jeg sidder i bestyrelsen i Sustainable Change Makers – et netværk for unge mellem 25-35 år – hvor stifteren Lasse Alfastsen ikke bare er en kæmpe ildånd inden for miljømæssig bæredygtighed, men om nogen er forkæmper for social bæredygtighed så vi bl.a. kan få aftabuiseret mentale udfordringer og tænke os som holistiske hele mennesker. Han har noget af en drivkraft og er en stor inspiration.”

Hvem vil du gerne sende en ekstra tanke til i år?

“Alle vores udviklere sidder i Ukraine, hvilket har bragt krigen en ekstra gang tættere på. De (og alle påvirkede af krigen) skal have en ekstra tanke i år.”


"2022 er fløjet afsted med en fyldt indbakke, proppet kalender, og diverse konferencer. Det skal jeg rette op på i 2023."


Er der en bog du vil anbefale, som du har læst i år?

“Jeg er lige blevet færdig med bogen ”Lev bæredygtigt kom nu. Du kan godt!” af Jesper Dalgaard Pøhler. Den er humoristisk, lærerig og er findes også på lydbog (som jeg kastede mig over) med nogle konkrete værktøjer til alle. Jeg blev selv lidt overrasket over mange ting jeg gjorde i dagligdagen uden eftertanke.”

Hvad ønsker du dig til jul?

“Jeg skal ud og rejse med min familie en måned over jul og nytår, så det skal helst være noget det ikke fylder, men oplevelser eller flere rejser falder altid i god jord hos mig.”

Hvad vil du gerne have mere tid til i 2023? 

Jeg er så heldig stadig at have alle mine bedsteforældre, og dem vil jeg gerne se mere til. 2022 er fløjet afsted med en fyldt indbakke, proppet kalender, og diverse konferencer. Det skal jeg rette op på i 2023. Det vigtigste er trods alt ens familie.”

Læs tidligere afsnit med:
God Jul med Anne-Mette Bjerre. Klik her.
God Jul med Andreas von der Heide. Klik her.
God Jul med Johan Bülow. Klik her.
God Jul med Kasper fra LABFRESH. Klik her.
God Jul med Ditur tvillingerne. Kilk her.
God Jul med Melissa Bech. Klik her.


Stort interview med  Patricia Plesner

 Patricia Plesner fra EcoHotels.com: “Min drøm er da at alle hoteller i verden vil leve op til de anerkendte certificeringer i dag.”

Se mere her!


Inspiration til ønskelisten?

Traditionen tro, så har vi gjort det nemt for dig. Vi har  kurateret skarpt mellem vores ønsker! I år har vi været vidt omkring. Vi skal forbi en række dygtige danske brands, oplevelser og muligheden for at du selv, kære læser, kan blive endnu mere oplyst.

Find dem her.


Tilmeld gratis

Få en ugentlig opdatering om kultur, branding, iværksætteri & inspiration.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her.