Dontt.dks julegaveønsker | Inspiration til ønskelisten.

Der var engang en klog person, som sagde: “Julen handler ikke så meget om at åbne vores gaver som at åbne vores hjerter.” Det kan vedkommende sagtens have ret i, men når du alligevel sidder d. 24/12, så kan du jo ligeså godt få noget, du ønsker dig.

Traditionen tro, så har vi gjort det nemt for dig. Vi har  kurateret skarpt mellem vores ønsker! I år har vi været vidt omkring. Vi skal forbi en række dygtige danske brands, oplevelser og muligheden for at du selv, kære læser, kan blive endnu mere oplyst.

Glædelig jul!


Dedica Arte fra De’Longhi

Den nye espressomaskine Dedica Arte fra De’Longhi er fløjet ind på markedet med et brag. Når lysten til god kaffe melder sig, skal det aldrig være et spørgsmål om manglende køkkenplads. Den nye maskine er blevet slanket både i pris og i størrelse. Bredden er kun 15 cm, men har stadig det elegante look.

Espressomaskinen kan brygge alle tænkelige kaffe- og mælkebaserede drikke lavet på malede kaffebønner eller ved brug af ”Easy Serving Espresso” kaffepods. Kontrolpanelet er simpelt, så den kræver ikke “stort barista-kørekort”, men den smager, som om du havde. Den har i øvrigt et selvrensende system, så den er let at vedligeholde.

Du kan f.eks. købe den direkte hos DeLonghi her.


AirPods Pro 2022

Det hører fortiden til med ledninger i dine høretelefoner. På trods af en masse efterligninger på markedet, så er Apples AirPods ubetinget de bedste. I denne version kan du få op til 6 timers lytning og 4.5 timers tale på en enkelt opladning. Men hvis du oplader dine AirPods Pro (2. generation) i fem minutter i etuiet, får du omkring en times lytning retur.

De er fikse at have med på farten, og så kan du med garanti altid finde dem, hvis de skulle blive væk, med den nyeste iOS opdatering. Vi synes, at støjreduktionen er blevet endnu bedre, og så kan du nu vælge ørepropper i flere størrelser (XS, S, M, L).

Du kan f.eks. købe dem hos Humac her.

AirPods Pro 2022

Abonnement

Det skader aldrig at udvide sit udsyn. De fleste får naturligvis nok deres nyhedstrøm fra nationale medier. Men måske det kunne være både dejligt og afslappende at lægge mobilen til side og læse et af de mange gode magasiner, der findes ude i verden. To gode bud kunne være Economist eller Monocle. Selvom Economist selvfølgelig beretter mest indenfor de økonomiske områder, så er de virkelig gode til at beskrive, hvad der sker ude i den store verden. Uden så mange meninger, men med faktuelle oplysninger, der virkelig gør en klogere. I Monocle er der derimod masser af meninger og inspiration, du skal tage stilling til. Det er formentlig verdens mest detaljeorienterede og fyldestgørende magasin indenfor livsstil.

Abonnementer på udenlandske magasiner er ikke så dyre, som du måske tror.

Du finder direkte links til deres abonnement tilbud her:
The Economist
Monocle

monocle

Hairlust

Hvornår har du sidst gjort noget for din hovedbund? …… Okay, men en sund hovedbund er det vigtigste, når det gælder et sundt hår. Danske Hairlust har lavet et “bundle”, hvor du får alt det, din hovedbund har brug. Det er nemt at bruge, og det virker lige godt til kvinder, mænd, langhårede og korthårede. Det fjerner skånsomt alle de ophobede rester fra overskydende serum, og hvad du ellers har proppet i håret af alverdens stylingprodukter.

Du kan købe det online hos Hairlust.

Hairlust

Oserra fra ARKK

Det danske brand ARKK Copenhagen har efterhånden en del år på bagen, og har fået etableret sig som et internationalt sneakerbrand. Deres bestseller er fortsat modellen “Raven”, men den bliver “pustet” i nakken af deres “Oserra-model.” Det forstår vi godt!  En lækker detaljeret sneaker, der er er god at gå i. Den her model er med ARKKs nye Swann S-SP sål, der består af en komfortabel EVA mellemsål med deres egen Soleport System, som forstærker support og stabilitet, når man går. Den har taget 2 år at udvikle. Det kan du så nyde godt af nu.

Du kan købe dem direkte hos ARKK Copenhagen her.

ARKK Copenhagen

Et ur fra Ditur

“Alle har ret til et ur, der ligner en million uden at koste en.” Med det positive budskab har tvillingerne Mikkel og Kasper Dissing i den grad taget “ur-branchen” med storm. De har et gigantisk udvalg fra et hav af brands i alle prisklasser. De har hurtig levering og god kundeservice med imponerende 4.8/5 stjerner på Trustpilot på langt over 50.000 anmeldelser.

Til vores gaveliste, har vi valgt dette Dissing Diver, hvor du i øvrigt for 99,- kr. ekstra kan få en personlig indgravering.

Du kan købe det online hos Ditur her.


Sengetøj fra Tekla

Sengetøj behøver ikke være kedeligt. Det har danske Tekla i en årrække bevist. Deres sengetøj er blødt, lækkert, og du glemmer hurtigt prisen, når du har sovet i det. Når du køber dyrt, græder du kun en gang. Når du køber billigt, kommer du til at græde mange gange. Du kan få sengetøjet i alle moderne farver med og uden striber.

Du kan købe det online direkte hos Tekla.


Tyngedyne fra Anew Sleep

Har du problemer med din søvn eller ønsker du “bare” at gøre den endnu bedre? Det danske brand Anew Sleep laver tyngdedyner, der hjælper dig med at falde hurtigere til ro og dermed forbedre din søvn. Den ekstra vægt er nemlig med til at berolige kroppen, reducere stress og forbedre kvaliteten af nattesøvnen. Vægten kommer fra bittesmå lydløse glasperler, som er fordelt jævnt i hele dynen. Den fås både til børn i to forskellige vægte og til voksne i to størrelser og fem forskellige vægte.

Du kan købe det online direkte hos Anew Sleep.

Anew ella tyngdedyne

 Lakrids fra Bülow

Hvis du også mangler en værtsgave eller lidt ekstra lækkert i julen, så er en Winter Selection Box fra Lakrids by Bülow et godt valg. Udover at virksomheden er et af Danmarks fyrtårne indenfor iværksætteri, så er det en god smagsoplevelse – med både de populære klassiskere og limitied edition sæsonfavoritter. Du kan se alle varianterne her.

Du kan købe købe den direkte hos  Lakrids by Bülow her.

Lakrids by Bulow julegaver

Varme fra O'TAY

Du går en kold tid i møde, hvis du ikke har en god turtleneck i din garderobe. For kvinderne kunne den her fra danske O’TAY være en god mulighed. Det relativt nye danske brand har haft et godt år, hvor de har sendt det ene lækre produkt ud efter det andet. F.eks. denne Rib- og kabelstrik som de kalder “Ariana Sweater”. Det er en lækker, blød og vamset turtleneck med en løs rullekrave. Strikken er afsluttet med ribkanter, og slutter pænt omkring håndleddet.

Du kan købe købe den direkte hos O’TAY her.

O'TAY

Jakke / Coat fra Les Deux

Jakke Les Deux

I alle gode garderober findes der en god frakke. For mændene kunne denne fra Les Deux være et godt bud. Les Deux har nemlig lavet en 2.0 version af deres populære Morgan Wool Car Coat. Den har det traditionelle snit, der går til alt og udstråler den skandinaviske elegance, som altid holder. Den er holdt i en let, men varm blanding af uld og genbrugspolyester.

Du kan købe købe den direkte hos Les Deux her.


Årskort til Tivoli

Tivoli-kortet er gaven til hele året. Her får du og dine kære adgang til haven, traditioner og en masse gode oplevelser igennem hele 2023. Der findes en lang række forskellige kort, alt efter om du ønsker at have turpas osv. med i handlen. Tivoli har de seneste mange år udviklet sig fra at være meget sæsonbetonet, til nu (næsten) hele tiden have åbent. En vaskeægte københavner-institution, som vi kan være stolte over.

Du skal kun i Tivoli mere end et par gange, før kortet er betalt hjem igen.

Du kan få fat i de forskellige kort hos Tivoli her.

Tivoli

Briller fra Cloos

Hvad enten du skal bruge solbriller eller Blue Light briller, så er danske Christopher Cloos et godt bud. Den danske virksomhed har udover at få NFL Superstar Quarterback, Tom Brady engageret i at designe en eksklusiv kollektion, gjort sig bemærket med store ambitioner og flotte resultater på trods af sin korte levetid. Vores bud er fra Cloos x Brady kollektionen, som du ser på billedet. Alle deres kollektioner kommer både i solbriller, blue light briller og styrkebriller.

Du kan købe dem online hos Christopher Cloos eller kigge forbi deres butik i Grønnegade. (København.)Tilmeld gratis

 Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her.
En ugentlig opdatering om kultur, branding, iværksætteri & inspiration.