Den med Mikkel og Kasper Dissing fra Ditur.

Årets hyggeligste måned er i fuld gang.

I løbet af måneden “tjekker vi ind” med 10 gode venner. De får de samme spørgsmål, men svarene er vidt forskellige. Nogen har svaret langt, andre har svaret kort.

I dag kan du møde tvillingerne Mikkel og Kasper Dissing, som med stor succes har ført Ditur i millionstore overskud, skabt fantastiske vilkår for deres mange medarbejdere og har en mission om at fortsætte væksten i en allerede stor dansk virksomhed. Et ægte iværksættereventyr. Nederst i denne artikel kan du se deres vilde HQ lidt udenfor Aarhus, som de fik bygget færdig i 2022.

Men nu skal vi til årets “dontt.dk julespecials” spørgsmål!

Hvilket højdepunkt i 2022 har betydet mest for dig?
Kasper: “At vi flyttede i nye rammer. Det var en vigtig milepæl vi har arbejdet på længe.”

Mikkel: “Vores nye domicil der symbolisere den rejse vi skal på med Ditur. Vi kan nu håndtere over én milliard i omsætning. Vi skal på endnu en vækstrejse, hvor vi endnu engang skal vokse ud af vores rammer.”

Ditur

Hvad er det vigtigste, du har lært i år? 
Kasper: At træerne ikke vokser ind i himmelen. Vi ved det jo alle sammen, men 2022 har nok været en påmindelse om netop dette.”

Mikkel: “Træerne vokser ikke ind i himlen. Et simpelt udtryk, der er meget sigende for anden halvdel af 2022. Vi har lært meget som unge iværksættere, der stort set aldrig har oplevet modgang, men nu må vi indse, at udefrakommende faktorer kan have stor betydning. Også for Ditur.”

Hvem har inspireret dig allermest i 2022? 
Kasper: “Elon Musk. Vi kan godt blive enige om, at nogle af hans beslutninger – især omkring Twitter – virker kaotiske og tilfældige. Jeg tror på det modsatte er tilfældet. Så kan man diskutere, om det er de rigtige beslutninger. Alt andet lige så synes jeg, at hans evne til at udfordre status quo og vende tingene på hovedet er inspirerende.”

Mikkel: “Lidt kliché, men mine/vores ansatte. De har gentagne gange vist, at de er klar til at gå igennem ild og vand.”

Hvem vil du gerne sende en ekstra tanke til i år?
Kasper: “Ukrainerne.”

Mikkel: “Vores problemer er luksusproblemer. Den ligger til højrebenet at sende en tanke til alle, der lider under krigen, inflation og energikrise. Dem med de store problemer. Jeg tror dog, at jeg sender den ekstra tanke til de erhvervsdrivende, som ikke klarer den som følge af udefrakommende faktorer, det er ikke fair.”


"Alt andet lige så synes jeg, at hans evne til at udfordre status quo og vende tingene på hovedet er inspirerende.”

Kasper om Elon Musk


Er der en bog, du vil anbefale, som du har læst i år?
Kasper: “Jeg får ikke læst meget, men i foråret fik jeg læst Shoe Dog. Man kan kun være kæmpe Nike fan efter at have læst den!”

Mikkel: “Jeg har brugt alt min overskydende tid på Tiktok. Læsning er der ikke blevet gjort meget af. Jeg vil istedet anbefale at følge med på Tiktok!” …. stort smil fra Mikkel.”

Hvad ønsker du dig til jul?
Kasper: “Nye espressokopper”

Mikkel: “Bourgogne (puligny montrachet), en varm frakke og en billig cykel, så jeg ikke bliver træt af mig selv, når jeg mister den.”

Hvad vil du gerne have mere tid til i 2023? 
Kasper: “Jeg vil gerne prioritere mere tid til mine 2 drenge, men 2023 skal også være året, hvor mit golfhandicap kommer ned på 1 ciffer.”

Mikkel: “Når de første dage med solskin og lidt varme kommer, så skal jeg UD af kontoret i 2023.”

Læs tidligere afsnit med:
God Jul med Anne-Mette Bjerre. Klik her.
God Jul med Johan Bülow. Klik her.
God Jul med Kasper fra LABFRESH. Klik her.
God Jul med Patricia Plesner. Klik her.
God Jul med Andreas von der Heide. Klik her.
God Jul med Melissa Bech. Klik her.


Se Diturs vilde domicil

Kasper om Elon Musk

 “Her er ingen begrænsninger for Diturs potentiale. Det gælder både for vores medarbejdere og for de nye markeder..”

Se mere her!


Inspiration til ønskelisten?

Traditionen tro, så har vi gjort det nemt for dig. Vi har  kurateret skarpt mellem vores ønsker! I år har vi været vidt omkring. Vi skal forbi en række dygtige danske brands, oplevelser og muligheden for at du selv, kære læser, kan blive endnu mere oplyst.

Find dem her.


Tilmeld gratis

Få en ugentlig opdatering om kultur, branding, iværksætteri & inspiration.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her.