Den med Anne-Mette Bjerre,  Din Virtuelle Assistent.

Årets hyggeligste måned er i gang, og vi nærmer os med hastige skridt Juleaften.

I løbet af måneden har vi “tjekket ind” med gode venner. De har fået de samme spørgsmål, men svarene har været vidt forskellige. Nederst i denne artikel finder du udgaverne med Johan Bulow, Andreas von der Heide og de mange gange “God Jul” afsnit.

 Anne-Mette Bjerre hjælper en lang række virksomheder, men du kender hende måske bedre fra Instagram,  hvor hun deler små digitale lifehacks ud? Det er et område, som vinder mere og mere frem herhjemme. Der er allerede over 25.000, der følger Anne-Mettes tricks. Du kan længere nede i denne artikel finde et link til et større interview, vi lavede med Anne-Mette.

Her kan du møde Anne-Mette Bjerre, “Din Virtuelle Assistent.”

Anne-Mette, hvilket højdepunkt i 2022 har betydet mest for dig?

Mit højdepunkt i 2022 må være Smukfest. Simpelthen fordi jeg havde det skide sjovt. Jeg følte mig fri, glad og stolt over at have skabt et liv, der primært lyser mig op. Derudover er jeg stor fan af fællesskaber, live musik (og øl…), så at stå dér og føle alt dét, gjorde, at lykken kiggede forbi.”

Hvad er det vigtigste, du har lært i år? 

Jeg har lært, at der ikke findes én manuel til hvordan, man lever sit liv eller driver sin business. Men at man skal finde sin egen manual.

Derudover fik jeg hacket min instagram i sommer, som på det tidspunkt var platformen for min nye forretningsidé. Hackerangrebet vækkede en større vision til live om at skabe noget, der rækker udover Instagram. Instagram skal være et ben i min forretning, men ikke fundamentet. Det er jeg glad for, at jeg lærte.”

Anne-Mette Bjerre

Hvem har inspireret dig allermest i 2022? 

Sofie Østergaard. Jeg mødte hende til et foredrag i Aarhus, og jeg synes hendes umiddelbarhed, humor og tilgang til livet er for fed. Jeg anede ikke, at det var så nemt at investere – og nu er hun skyld i, at jeg har taget første skridt på min investeringsrejse. Ønsk mig held og lykke.

Helt generelt bliver jeg altid – og hele tiden – inspireret af menneskers historier.”

Hvem vil du gerne sende en ekstra tanke til i år?

Familien Helmig.”

"....Helt generelt bliver jeg altid - og hele tiden - inspireret af menneskers historier.”

Hvem har inspireret dig allermest i 2022? 

Sofie Østergaard. Jeg mødte hende til et foredrag i Aarhus, og jeg synes hendes umiddelbarhed, humor og tilgang til livet er for fed. Jeg anede ikke, at det var så nemt at investere – og nu er hun skyld i, at jeg har taget første skridt på min investeringsrejse. Ønsk mig held og lykke

Helt generelt bliver jeg altid – og hele tiden – inspireret af menneskers historier.”

Hvem vil du gerne sende en ekstra tanke til i år?

Familien Helmig.”

Er der en bog, du vil anbefale, som du har læst i år?

Jeg elsker, når det er nemt. Følgende to bøger er hurtige at læse, nemme at forstå og har lært mig noget:
Sign-up – Sådan skaber du en succesfuld abonnementsforretning (af Andreas Dirksen)
Sparegris anarkisten – Min vej til overskud. (Af Sofie Østergaard)”

Hvad ønsker du dig til jul?

En hundecykelkurv, et blomster-abonnement og lavere renter, tak!”

Læs tidligere afsnit med:
God Jul med Andreas von der Heide. Klik her.
God Jul med Johan Bülow. Klik her.
God Jul med Kasper fra LABFRESH. Klik her.
God Jul med Ditur tvillingerne. Kilk her.
God Jul med Patricia fra EcoHotels. Klik her.


Stort interview med Anne-Mette

“Din Virtuelle Assistent: Jeg forsøger at gøre, hvad der for mange kan virke kompliceret  – ukompliceret.”

LÆS DET HER.


Inspiration til ønskelisten?

Traditionen tro, så har vi gjort det nemt for dig. Vi har kurateret skarpt mellem vores ønsker! I år har vi været vidt omkring. Vi skal forbi en række dygtige danske brands, oplevelser og muligheden for at du selv, kære læser, kan blive endnu mere oplyst.

Find dem her.


Tilmeld gratis

Få en ugentlig opdatering om kultur, branding, iværksætteri & inspiration.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her.