Tidligere indkøbsdirektør hos Magasin, Margrethe Dal Lehrmann, er nyt bestyrelsesmedlem hos det danske tøjmærke Les Deux.

I dag er Margrethe Dal Lehrmann investor og direktør hos Lehrmann Ventures, som har aktive investeringer i mere end 20 virksomheder, bl.a.  Normal, Luksusbaby, Mr. Beef, DecoFarver, Mybanker, Softpay, A-view, Trophy Games og Plecto.

Før Lehrmann Ventures var Margrethe Dal Lehrmann som skrevet i Magasin. Her var hun i 12 år, hvor hun spillede en absolut nøglerolle i Magasins store turn-around. Her ramte de en omsætning på 2,8 milliarder kroner i deres syv stormagasiner.


"..Margrethe har altid haft en stærk tro på Les Deux, og det var faktisk hende, der tog en chance med os."


Les Deuxs co-founder Andreas von der Heide fortæller:

“Margrethe har altid haft en stærk tro på Les Deux, og det var faktisk hende, der tog en chance med os og begyndte at sælge vores tøj i Magasin for mange år siden.

Margrethe kender til rejsen fra et iværksætterselskab til et større selskab med alt, hvad det indebærer. Margrethe kommer til at hjælpe os på tværs af forretningen lige fra vækststrategier med vores eksisterende større kunder, sund udvikling af vores organisation og fast sparring til Kristoffer og mig.

Jeg er virkelig stolt over at have en stærk person som Margrethe med i vores virksomhed. Vi har nogle ambitiøse mål for fremtiden, og jeg er sikker på, at Margrethe vil kunne bidrage til disse.”

Margrethe Dal Lehrmann

Margrethe Dal LehrmannTilmeld gratis!

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her.
En ugentlig opdatering om kultur, branding, iværksætteri & inspiration.