For få måneder siden præsenterede F.C. København en ny strategi for fodboldholdet og stadiondriften frem til 2027. Den blev efterfølgende kaldt den mest ambitiøse i klubbens korte, men meget begivenhedsrige levetid. (Læs mere om strategien her.)

Et af de væsentligste punkter i strategien var at der kom et professionelt kvindehold i F.C. København regi. Dengang fortalte man, at man fortsat var i den undersøgende fase.

Men det ser ud til, at der allerede er ved at ske noget. I hvertfald leder F.C. København nu efter en af de absolutte nøglepersoner i projektet.

I dag fortæller F.C. København nemlig at de er klar til at ansætte projektchefen til klubbens afdeling for kvindefodbold.


"..Stillingen kræver, at du har lyst til at bringe din indre iværksætter i spil."


FCK skriver:

Vi tilbyder en nøgleposition i F.C. København, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på klubbens store satsning indenfor kvindefodbold. Du kommer til at stå i spidsen for et seriøst og nytænkende projekt, hvor vi lover at få dage vil blive ens.

Der er behov for en person, som med reference til både F.C. Københavns direktør og udviklingsdirektør, kan påtage sig et stort ansvar fra første dag i rollen. En rolle, hvor du kan se resultaterne af din indsats, og hvor du vil få et meget tæt samarbejde med hele organisationen samt eksterne samarbejdspartnere.

Stillingen kræver, at du har lyst til at bringe din indre iværksætter i spil og trives med at have mange forskellige bolde i luften. Opgaverne kan spænde fra strategi og forretningsplaner, til ansættelser og ansøgninger om licenser samt meget andet. Med andre ord kommer du til at være med fra starten af projektet.

Du kan se hele stillingsopslaget her.

FCK


Tilmeld gratis!

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her.
En ugentlig opdatering om kultur, branding, iværksætteri & inspiration.