Der er fart på  pizzasuccesen Ma Teo, der startede sit eventyr i Gudhjem på Bornholm. Efter en god start på solskinsøen, har man nu åbnet en madbar i Slagelse og en er på vej i København.
Nu er Ma Teo klar med endnu en nyhed. Denne gang i den mere kuriøse del af slagsen. De har nemlig i samarbejde med det meget unge fremadstormende fashionbrand Globe Studio lavet en t-shirt. En t-shirt der skal hylde unges mod, ambitioner og en  fælles passion og vision for at skabe unikke produkter. Det bliver to virksomheder, som bliver spændende at følge fremadrettet.

Vi tog en snak med Yazn Razik & Mia Birch som er ejere & grundlæggere af Globe Studios.

Hvordan opstod samarbejdet mellem jer og Ma Teo?

Yazn Razik: “Efter at have haft på tegnebrættet siden vores rebranding, at vi i løbet af 2022 skulle udforme, kreere og udgive et unikt, specielt og ‘’unormalt’’ samarbejde, der repræsenterer Globe-brandet i andre formater end bare tøj, landede muligheden lige for øjnene af os.

Ma Teo teamet rakte ud med ønske om, at vi skulle designe deres nye arbejdsuniform i forbindelse med den nye madbar. Det blev hurtigt en oplagt mulighed for et unikt samarbejde, og efter et par korte snakke, knap to uger og en masse overarbejde oveni ‘Black friday’ optakten, kom vi frem til det endelige produkt, og fik produceret de første trøjer.”


"Vi supplerer hinanden i gennem vores fælles passion og vision for at skabe unikke produkter.."


Ma Teo og Globe laver vidt forskellige ting. Men har I som virksomheder nogle synergier?

Mia Birch: “Forskellighed, diversitet og at gøre noget anderledes er, hvad Globe-brandet bærer præg af og har gjort siden dets opståen. Ma Teo har ligeledes en klar vision om at gøre tingene anderledes inden for branchen, og har i stor stil skabt et brand og identitet indenfor pizza-branchen, som vi hos Globe har ventet på og mange flere i landet.

Samspillet mellem Globe og Ma Teo er ekstraordinært på mange måder, og vi supplerer hinanden i gennem vores fælles passion og vision for at skabe unikke produkter, som kunderne efterspørger.

Det er altid inspirerende at partne op med andre iværksættere, der brænder for det, de laver. Og så gør det selvfølgelig ikke noget, at man kan netværke og sparre hen over en lækker pizza, velklædt iført en Globe x Ma Teo t-shirt.”

Kan du fortælle lidt om designet, på den t-shirt I har lavet?

Yazn Razik: “Med en fod i tøjbranchen og en i pizzauniverset, er der ingen tvivl om, at konstellationens, primære budskab er: “Clothing meets Pizza”. Et friskt samspil af 2 klassiske og fængende farver, netop rød og blå, på en af vores yderst populære og bestsellers, nemlig box-fit t-shirten.

Vores talentfulde ejer og designer Mia Birch satte sig for at lave noget, der fik præg fra begge verdener med fokus på at nå ud med Mateos budskab og brand. Et produkt der i begge lejre, bragte et stort smil på læben og et klart ønske om, at det skulle deles med resten af Danmark.”


Globe

Forene, forenkle og forbedre tøjbranchen.

Hvad er ambitionerne med Globe?

Yazn Razik: “På trods af Globe Studios korte levetid, har vi formået at få hånd om tusindvis af Danmarks unge og ligeledes voksne, der dagligt repræsenterer brandet, som omvendt repræsenterer folket, diversitet, unisex og er bygget op på forene alle med globussen som symbol.

Ambitionerne er klare, og har været det fra Globe Studios fødsel, at vi ønsker at skabe et unikt tøj brand med fokus og udgangspunkt i vores kerneværdier, på vores helt egen måde. Med fokus på en ansvarlig, etisk og positiv fremgang, vil vi fortsætte den ekstraordinære vækst og dagligt klæde, inspirere og dele visionen med tusindvis af mennesker.

En rejse, der startede med én ung 18-årig fyr og en passion, der blev til et team af 2 unge mennesker med ild i øjnene og et fælles mål. Nu, 1,5 år senere blev det til et yderst veletableret og sundt brand, med et team der dækker alle fronter og sammen deler det primære fælles mål: At forene, forenkle og forbedre tøjbranchen.”

MA TEO T-shirt

Globe x Ma Teo

T-shirten kan købes hos Globe Studio fra søndag d. 11 dec.


Interview med Ma Teo

 Læs eller genlæs vores store interview med Tonja og Daniel fra Ma Teo. hvor vi besøgte dem på Bornholm.
“Nyt pizzeria hitter i Gudhjem.” Læs med her.

 “Bornholms pizzasucces kommer også til Sjælland.” Læs med her.


Tilmeld gratis

Continued….

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her.
En ugentlig opdatering om kultur, branding, iværksætteri & inspiration.