Det danske fashionbrand Rains, der slog igennem for snart 10 år siden med en regnjakke, gør klar til nye ambitioner.

Det sker bogstaveligt talt med et nyt domicil. I starten af 2023 går Rains nemlig i gang med at bygge et kæmpe byggeri. Det kommer til at tage cirka 1 år at bygge, men så har man også plads til 300 medarbejdere på de 12.000 kvadratmeter, hvoraf de 6.500 går administration. Resten af kvadratmeterne går til lager og andre logistik-funktioner.

Co-founder Daniel Brix Hesselager fortæller:

“For to et halvt år siden besluttede vi, at vi ville bygge et nyt domicil, der reflekterer vores brand, vores DNA. Sammen med Sleth Arkitekter har vi fundet en grund til det i Lisbjerg, og Sleth har tegnet det byggeri,  vi nu går i gang med at opføre.”


"Vores ambition er en tredobling af virksomheden over de kommende fem år."


Til Aarhus Stifttidende fortalte han også om grunden:

“Grunden, som vi har købt af kommunen, ligger på grænsen ind til Lisbjerg Fælled, der skiller erhvervsområdet og den nye by i Lisbjerg. Vi faldt for stedet, fordi der er luft og grønt omkring, fordi det ligger godt i forhold til motorvejen, og fordi der er udsigt helt ud over Aarhus-bugten.”

Co-founder Daniel Brix Hesselager slutter:

“I Lisbjerg bliver der plads til omkring 300 medarbejdere. Det betyder dels, at vi kan samle os på én adresse i Aarhus-området, dels er der er plads til, at vi kan fortsætte med at vokse. Vores ambition er en tredobling af virksomheden over de kommende fem år. Vores nye domicil i Lisbjerg kommer primært til at betjene Europa.”

Daniel afslører, at mere end 90% af Rains´ omsætning kommer fra eksport, og derfor har de også internationale kontorer i Shanghai og lidt udenfor New York.

Så vildt bliver det


Rains

Det indre gårdrum i Rains nye domcil lader dagslys strømme ind i bygningen og skaber en markant forbindelse mellem inde og ude, der bringer det naturlige miljø helt ind i bygningens hjerte og forstærker oplevelsen af  det skandinaviske klima, der reflekterer kernen i Rains brandet. Illustration: Sleth Arkitekter


Rains

Naturen bliver på det nærmeste et element i Rains kommende hovedkvarter i erhvervsområdet i Lisbjerg. Byggeriet går i gang i starten af 2023 og står efter planen færdigt efter en byggeperiode på omkring halvandet år. Illustration: Sleth Arkitekter


Rains domicil
Rains

Tilmeld gratis

Continued….

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her.
En ugentlig opdatering om kultur, branding, iværksætteri & inspiration.