E-commerce succesen DitUr holder sig ikke tilbage, når det kommer til at igangsætte nye tiltag. Om få måneder tager ejerne Mikkel og Kasper Dissing næste skridt. De vil redefinere folks syn på retail, og altså især de traditionelle urbutikker.

Den første butik, der åbner midt i Aarhus, bliver en stor urbutik fordelt på 2 etager. 

Tvillingerne har ansat Thies Hollænder som butikschef. Ham tog vi en snak med i forbindelse med offentliggørelsen.

Han mener, at selvom vi lever i en tid, hvor der er meget fokus på e-handel, og mange beretter om udfordringer for retail, så er det et perfekt tidspunkt for DitUr og virksomhedens rejse at åbne butik. 

Ditur.dk er en af Danmarks største webshops med salg af ure og accessoires. Varesortimentet byder på mere end 4.000 varenumre og salg til mere end 100.000 kunder om året.

Men inden Theis får ordet, forklarer Kasper Dissing hvorfor DitUr skal have en fysisk butik. 

Kasper, Hvorfor åbner DitUr en fysisk butik?
DitUr har længe haft en ambition om at have en stor fysisk butik, så det er ikke noget, der bare er sket over natten. Vores butik skal dels booste vores samlende salg. Men butikken skal også være med til at give DitUr endnu mere identitet. Vi skal være mere end bare en butik.

Theis Hollænder, Ny butikschef i DitUr

Men er det ikke nok at sælge online for jer?
Kasper: Vi synes, at de to ting spiller godt sammen. Det er vores ambition, at online og retail skal spille hinanden stærke. Så det er ikke et spørgsmål om det ene eller andet for os.

Theis, Men hvad er det så, at jeres butik skal kunne?
Theis forklarer: Vi vil skabe en varm og velkommen atmosfære i vores butik og lade os inspirere, af det bedste fra andre brancher her. Til tider, kan butikker i denne branche, virke lidt ”konservative” og ”fint på den”, hvor du stille går rundt i butikken, med alle varer låst inde i en montre – Det vil vi gerne væk fra.

Vi vil skabe en åben atmosfære for alle der besøger vores butik og vi investere stort i vores indretning, som skal underbygge lige netop det. Vi ligger op til en mere mobil interaktion og kontakt til kunderne, via et mobilt kassesystem, samt med lækre lounge miljøer, hvor vi kan sætte os ned med kunden, servicere og vejlede hele vejen igennem købsprocessen, fra start til slut. Herudover vil vores fulde online sortiment, være tilgængeligt for køb i butikken, så vores online og fysiske univers er i synergi.

Hvorfor skal butikken ligge i Aarhus?
Mikkel og Kasper er jo Aarhus-drenge. Så det er nærliggende. Vores hovedkontor og lager er også  i Aarhus, så det vil kun give mening at starte her.

Du siger “starte”.. Er planen at åbne andre steder?
Helt sikkert. Det er en klar ambition, at vi skal have butik i de 4 største byer i Danmark.
Det kommer også til at ske. Men nu får vi lige etableret butikken i Aarhus først. 

DITUR BUTIKKEN ÅBNER I MAJ MÅNED I ROYAL COPENHAGENS GAMLE LOKALER!

AARHUS

Har du læst?

Bag om en organisk succes på Facebook med DitUr. Læs her

Les Deux i internationalt gennembrud: Kæmpe millionoverskud for 2020. Læs her. 

Husker du: “Dengang FC København ville købe Tivoli”. Læs her.

Her er de mest kreative fejl/404-sider. Læs her.

Karamel Kompagniet: Bornholm bidrager til virksomhedens energi. Læs her.