Han er tidligere direktør for F.C. København, og før det  ledede han i mange år det samlede Dentsu Aegis i stort set hele Europa. Det svarede til et personaleansvar for 4500 mennesker.

Nu er Lars Bo Jeppesen ny direktør for Snapchat i hele norden. Det oplyser Snapchat i dag i en meddelse. Snapchat fortæller, at Lars Bo Jeppesen træder til på et vigtigt tidspunkt, hvor Snapchat når ud til 8 mio. brugere i Norden. Derfor har den kommende direktør nu travlt med at samle et salgsteam til det snarligt åbne kontor i København. Herfra skal han lede Danmark, Norge og Sverige.

Lars Bo Jeppesen udtaler:

“Snapchat har en fantastisk kultur, og jeg er begejstret for at blive en del af det nordiske team på et så spændende tidspunkt for virksomheden,” udtaler Lars Bo Jeppesen.

Han ser især frem til at påbegynde sit arbejde med argumented reality (AR), også kaldet suppleret virkelighed, der er en teknologi, som kombinerer data fra den fysiske verden med virtuelle data, for eksempel ved brug af grafik og lyd.

“Snaps mission om at give folk mulighed for at udtrykke sig selv og opdage verden ved at kombinere det, de ser i den virkelige verden med en digital oplevelse gennem AR, er fremtiden. Der er bare så meget potentiale med AR, der rækker ud over appen, og Snap er kendt verden over som førende på dette område. Sammen med teamene ser jeg frem til en spændende rejse mod fremtiden for AR og opbygning af en endnu stærkere tilstedeværelse af Snap i Danmark, Sverige og Norge,” oplyser Lars Bo Jeppesen.

Claire Valoti, vice president EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika) fra Snapchat uddyber:

“Vi er glade for at byde Lars velkommen til at lede teamene i Norden. Lars Bo har veldokumenterede resultater som virksomhedsleder, og hans iværksættertankegang, kombineret med hans evne til at opbygge blomstrende og glade teams, gør ham til den rette person til at tage vores regionale forretning til næste niveau.


Foto: Andreas Højbjerg


Stort interview med LB: ".....Hold altid fast i din integritet....."

Interview

Læs dontt.dks interview med Lars Bo Jeppesen, hvor han fortæller om sin karriere.
Lars Bo Jeppesen: Hold altid fast i din integritet. Læs det her.


Ny serie

Har du set vores nye serie om arbejdsvaner?

Her giver en række inspirerende personer deres fif, råd og vaner fra et travlt arbejdsliv. Læs med her.


Tilmeld gratis

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.