Interview med Julius Langkilde, Christopher Cloos.

Hvem vil du gerne inspireres endnu mere af i 2021? Hvilke ting skal I holde fast i fra 2020? Det er et par af de spørgsmål, som vi har stillet en række personligheder i begyndelsen af året. Den her er med Julius Langkilde, som de sidste 3-4 år har bygget brillemærket Christopher Cloos op til en af de mest interessante iværksættervirksomheder i Danmark. ( Det kan du læse meget mere om her. )

Julius kigger tilbage på et år med fokus på e-commerce, samarbejde med Tom Brady og hvor meget han ser frem til, at Corona ikke længere er øverst på dagsordenen.

Hvordan var 2020 for jer? 

“Først og fremmest var det et vildt år med mange spændende ting. Vi oplevede Covid tæt på og måtte skifte forretningsstrategi fra tidligere at have fokuseret på eksterne forhandlere til at fokusere på at sælge igennem vores egne kanaler. Vi har investeret massivt i vores digitale platforme og begyndelsen på en grøn omstilling, og vi håber, at det fortsat vil bære frugt i 2021.”

Hvad var den største udfordring for jer i 2020?

“Ud over de indledende udfordringer, som Covid helt klart bød på, så var det en enorm udfordring at løfte vores partnerskab med Tom Brady. Alt fra at forhandle aftalen til at koordinere et fotoshoot med 30 mennesker involveret på den anden side af Atlanten uden selv at kunne være til stede var ekstremt. Dertil samtidigt at designe, producere og varetage logistikken bød på nogle udfordringer, som bestemt har været med til at gøre os dygtigere! For at ej glemme PR og SoMe.”

Hvilke ting skal I holde fast i fra 2020?

“Fokus, hårdt arbejde og endnu mere strømlining af selskabet.”

Hvis du skal give dig selv en udfordring i 2021, hvad skal det så være? 

“Man kan måske have tendenser til at få lidt for mange gode idéer som iværksætter. Jeg vil i hvert fald gøre mit for at fokusere mere på kerneforretningen i år.”

Hvad glæder du dig allermest til i en coronafri verden?

“At vi ikke længere behøver at tale om Corona!”

Hvem vil du gerne inspireres endnu mere af i 2021?

“Vi har mange dygtige iværksættere i Danmark, og jeg lader mig inspirere af flere af dem. Det gælder også min egen ejerkreds, hvor jeg har et tæt forhold til mine investorer, som altid er til rådighed. Desuden giver det altid en glæde at se ens medarbejdere blomstre og kunne tage mere og mere ansvar,” slutter Julius Langkilde.

Læs mere om Christopher Cloos og Julius her.


HAR DU LÆST ?

ARKK Copenhagen om deres nye strategi. Læs her.

Mød HEAP. Ny digital pensionsløsning. Læs her.

Mød tvillingerne bag DitUr.dk. Læs her.  

Mød Melissa Bech, som er kvinden bag Blanche. Læs her.