Københavnerne går til fodbold som aldrig før. Når F.C. København går på banen i dag mod F.C. Midtjylland, så handler det om guldet og den eftertragtede adgang til Champions League. Og opbakningen kommer spillerne i hvertfald ikke til at kunne klage over. Der forventes omkring 30.000 tilskuere til topbraget, og hvis de høje tilskuerantal fortsætter, så kan det faktisk blive en historisk FCK-sæson. Det kan nemlig ende som sæsonen med det højeste tilskuergennemsnit i klubbens historie.

Rekorden kommer fra 2006/2007 sæsonen, hvor gennemsnittet var på 22.667 tilskuere. Gennemsnittet for denne sæson er i 22.413, inklusiv to kampe først i sæsonen med Corora-restriktioner, men målet er at hæve det til et niveau over den nuværende rekord fra 06/07 sæsonen.

Med tanke på at der er flere afgørende guldkampe og en mulig pokaloverrækkelse, så burde den være hjemme. Helt så sikker er Jacob Lauesen, direktøren for FCK dog ikke. Han siger: 

”Vi skal altid være ambitiøse og hæve barren. Selvom det ikke bliver let, så tror vi på, at vi sammen med vores fans kan sætte en ny rekord, vi så kan jagte på at forbedre. Det vil være historisk og en milepæl for klubben, så det er alle sejl sat ind på.”

".....Vi skal altid være ambitiøse og hæve barren."

Jacob Lauesen fortsætter til FCK.DK:

”Vi har nogle uhyre interessante kampe foran os, startende med topbraget mod FC Midtjylland i dag., Men skal vi tage det sidste skridt, så har vi også brug for, at alle FCK-fans hjælper os med at få så mange som muligt i Parken.I foråret har vi haft over 26.000 tilskuere i gennemsnit til vores tre hjemmekampe mod OB, Randers og FC Nordsjælland, men der venter stadig fem kampe, der skal op på et meget højt niveau for at slå rekorden.”Læs stort interview med FCK-direktøren!

Interview med Jacob Lauesen, direktør i F.C. København:

“Vi præsenterer en ny strategiplan til sommer.” LÆS DET HER.


Tilmeld gratis

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.


Ny serie på dontt.dk

Har du set vores nye serie om arbejdsvaner?

Her giver en række inspirerende personer deres fif, råd og vaner fra et travlt arbejdsliv. Læs med her.