DitUr med tvillingerne Kasper og Mikkel Dissing i spidsen har netop færdiggjort og leveret deres årsregnskab for 2020. Resultatet viser et overskud på 15,7 millioner efter skat. De er fordelt ud på over 100.000 ordrer. En imponerende vækst, der til fulde indfrier ambitionerne for 2020. Helt konkret er der tale om en femdobling af overskuddet sammenlignet med 2019. Her leverede man et overskud på 2,9 millioner dkk. Men ambitionerne rækker til mere, og ud over Danmarks landegrænser. I efteråret lancerede man DitUr i Norge, og det er en af grundene til den store vækst. Det giver smag og en stor tro på mere.

Målsætningen og ambitionen for 2021 er nemlig allerede klar. Kasper Dissing fortæller, at man forventer at fortsætte den store vækst:

“Vi forventer at gå fra 100.000 ordrer i 2020 til 150.000 ordrer i 2021. Vi er kommet rigtig godt i gang i Norge, og åbner i Sverige efter sommeren. Vi har store ambitioner for DitUr i udlandet, så der vil følge flere nye lande med i 2022. Målet er, at vi indenfor 3 år har 50% af vores samlede omsætning udenfor Danmark. Derfor kommer vi helt logisk til at investere massivt i nye markeder.”

Nyt domicil

Kasper fortæller videre, at hele overskuddet bliver i forretningen, da man udover de nye markeder står foran nogle store investeringer. Man åbner, som vi tidligere har fortalt, en fysisk butik i midten af Aarhus, og forventer flere butikker de kommende år i landets største byer.

Derudover er DitUr påbegyndt planlægningen af et helt nyt domicil. Her vil man bygge et domicil på mere end 5.000 m2, som skal akkommodere de fremtidige vækstforventninger.

Kasper: “Vi vælger at investere en stor del af overskuddet for 2020 i et nyt domicil, der skal skabe rammerne for vores fremtid. Domicilet giver os 10 gange mere plads end vi har i dag, og målet er at skabe en af Danmarks bedste arbejdspladser.”

Har du læst?

Du kan læse mere om DitUr her:

Bag om en organisk succes. Læs her.

Tvillingerne fra Ditur.dk: Vi vidste, at vi skulle lave noget sammen. Læs her.

DitUr åbner stor fysisk urbutik. Læs her.

Ditur.dk: Vi skal holde fast i iværksætteriet. Læs her.