Bog: Martin Thorborg: “Skab din egen succes”. Gyldendal. Udkom 31. marts 2023.


Så er vi her igen. Med en anmeldelse af en Martin Thorborg bog. Det er under et halvt år siden, at iværksætteren Thorborg udgav bogen “Min vej som leder”.

Dengang gav vi den 4,5 ud af 5 stjerner, så lad os bare være ærlige fra start. Vi er vilde med Martin Thorborgs direkte facon, hans evner og frem for alt; Han har noget at have det i. Han er en sand arbejder.

Martin Thorborg har helt sikkert ikke verdens længste universitetsuddannelse, men til gengæld har han været med til at etablere 40 virksomheder. De fleste er gået godt, men der har også været et par fiaskoer undervejs. Han har kæmpet med stress, blevet smidt ud af skoler og har bestemt ikke levet hele sit liv i sus og dus.

Hvem vil ikke gerne have gode råd fra sådan en kapacitet?

Og gode råd er nemlig omdrejningspunktet i den nye bog “Skab din egen succes.” Den indeholder en række lavpraktiske råd, som du kan tage i brug med det samme.

“Skab din egen succes” er en masse leveregler, som Martin Thorborg gerne ville have givet sig selv, da han var 18 år. Det er lige fra, at du skal stoppe med altid at ønske dig mere, rejs dig når du falder, og hvor respektløst det er at komme for sent. Gode husråd, som bare har lidt mere gennemslagskraft igennem, når det kommer fra Thorborg. Man føler nærmest, at nogle af kapitlerne bliver råbt ud af bogen, som de legendariske YouTube videoer han engang var kendt for.

Bogen er en lille sag på 152 sider, som du kan komme igennem på flyvetur, togtur eller som fast toiletlæsning i en uge.

Martin Thorborg (f. 1970) er en af Danmarks mest kendte iværksættere og står bag en række virksomheder, heriblandt internetfirmaet Jubii. Han er adm. direktør i Dinero Visma, som servicerer mere end 75.000 danske virksomheder med deres regnskab. Martin Thorborg er derudover bestyrelsesmedlem i flere danske firmaer, indehaver af to bornholmske hoteller, foredragsholder og forfatter.

"Du ønsker dig altid mere"

Og som vi sluttede forrige Thorborg-anmeldelse, for det holder også med den her:
Bogen er direkte, let at gå til og du har hele tiden lyst til “et kapitel mere”.

Du kan roligt lægge vejen omkring din boghandler. Vi giver den 4,5 ud af 5 stjerner.

Thorborg bog