Det bliver kaldt for verdens vigtigste valg. Det amerikanske præsidentvalg, som finder sted i år d. 3. nov. 2020. Det brager allerede, og de første primærvalg er foretaget. Det hele kulminerer ved de to store partiers konventer. Det er her, hvor de 2 præsidentkandidater bliver officelt præsenteret.

Det er formentligt verdens mest eksponerede begivenhed, hvilket vi også kan mærke i Danmark. Ved det amerikanske 2016 valg, dækkede de danske medier præsidentvalg i USA mere end valgene i Storbritannien, Tyskland og Frankring tilsammen. Dontt.dk tilslutter sig i år dækningen, men har valgt at fokusere på kreative brancher, iværksætteri og kultur.
Den samlede dækning, der vil vi læse med ved Berlingske, som vi synes har de skarpeste USA-formidlere tilknyttet.

Fokus er rettet mod New York

Under valget vil Dontt.dk være tilstede fra New York, nærmere betegnet Manhattan. Det er vores vurdering, at vores målgruppe vil synes, det er mest interessant.
Det interessante er, at den nuværende præsident Donald Trump er indbegrebet af New York, men blev båret til sejr via en stærk opbakning i landområderne i USA. Efter valget i 2016 var hele Manhattan i chok og nærmest opgivende, da de hørte om Trumps sejr.

Det ironiske er, at det netop er i New York, at Trump slog sit navn fast, blev berømt og tjente sin første milliard.

Vi stiller spørgsmålene:

  • Hvordan har de oplevet Donald Trump som præsident?
  • Har det været ligeså slemt, som forudsigelserne?
  • Er det blevet bedre/sværere at være “sin egen lykkens smed” de sidste 4 år i USA?

Mennesker inspirerer mennesker, så vi finder svarene ude på “gaden”. Vi vil besøge et stort reklamebureau, et investeringsfirma og New York Times under vores besøg. Vi vil fortælle deres historie fra deres sted. På selve dagen vil vi rapportere live fra Manhatten i New York.

Hele dækningen vil primært have fokus på kreative brancher, iværksætteri og kultur.
Der vil løbende komme artikler, og i starten af april vil vi præsentere det fulde program og samarbejdspartnere. 

"New York er skæbnens og mulighedernes by. Vi skal finde vores plads, og leverer en masse god indhold, som vores læsere ikke vidste var interessant"

Jon Nedza

Mere information: Skriv til studio@dontt.dk