I deres sabbatår i 2017 strikkede de to stiftere af studentCrew et koncept, en service og en hjemmeside sammen. I 2019 – efter to driftsår med god kundetilgang, store projekter og en stigende omsætning – besluttede de at reinvestere en god portion af indtjeningen i udvikling af et skræddersyet system med automation af en masse manuelle processer og tonsvis af excel-ark. Målet; effektivisering, bedre kundeoplevelse og skalering.

Nu er IT-platformen klar og teamet hos studentCrew i fuld gang med at implementere fordelene og generere vækst. 

Spørger man de to ejere, er der ingen tvivl om, at beslutningen var rigtig. “Vi har været meget enige om, at automation og en optimeret IT-platform er vores chance for at skabe en virksomhed og en service, der virkelig kan noget. Selvom 250.000 kr. er mange penge for to studerende, så er det drømmen om at opbygge en landsdækkende og senere også international virksomhed, der driver værket – og det har vi infrastrukturen til nu!”, fortæller Ida Lambach, medstifter af studentCrew. “Mit fokus er rentabilitet og vækst, men de to ting går ikke altid hånd i hånd. Man skal satse og investere for at se resultater.” 

StudentCrew hjælper studerende og virksomheder. Hos studentCrew kan studerende gratis oprette en profil og et online CV. På platformen får de studerende adgang til søge faste studiejobs, praktikpladser og enkeltopgaver – og så får de muligheden for at blive headhuntet af nogle af landets ledende virksomheder. Den nye IT-platform betyder, at virksomheder gratis kan opslå job, praktikpladser og specifikke opgaver på platformen og søge efter særlige kompetencer og profiler. Virksomheder kan også bede studentCrew om hjælp til headhunting af studerende med specifikke kompetenceprofiler.

"Virksomheder skal vide, at de kan møde kompetente studerende hos os"

Mads Wedel, studentCrew

Platformen skal bevise sin værdi i år!

Det har været vigtigt for os at skabe en service, der møder behovene hos både studerende og virksomheder. Det er vores mål, at alle studerende ved, at de kan bruge vores platform til at finde både fleksibelt og fast arbejde samt praktikplads. Virksomhederne skal vide, at de kan møde kompetente studerende hos os – og at de kan igangsætte en søgning gratis. Det har været kernen i vores udviklingsprojekt,” fortæller medstifter Mads Wedel, som har stået i spidsen for udviklingsprojektet. Han fortsætter: ”Det har taget godt 8 måneder at komme i hus med projektet. En lang, men sund proces. Alle, der sidder med en virksomhed, de vil ud over rampen med skal kende sin ydelse, sine brugere, sine kunder, sin værdiskabelse og sin forretningsmodel så godt, at de faktisk kan sætte det på formel.”

2020 bliver året, hvor platformen skal bevise sin værdi. Allerede nu, halvanden måned efter relanceringen, har studentCrew budt 2 nye medarbejdere, nye kunder og en masse ambitiøse studerende velkommen ombord! 

Mød Ida Lambach i et interview. Læs med her. 

Ida har tidligere været "dagens creator" på dontt.dk