I mange år fandt du ikke mere end et ishus ved stranden i Sandkaas på Bornholm. Men på bare få år, har Trine Steinlein udviklet en skøn oase, hvor hendes strandbar er blevet et naturligt samlingspunkt midt i den bornholmske natur og den lækre sandstrand. Her kan du købe god mad af friske og (så vidt mulig) lokale råvarer, kaffe, smoothies og andre sommerdrinks. Strandbaren er blevet yderst populær blandt både bornholmere og de mange turister, der besøger Bornholm sommeren over.

I dag åbner Strandbaren op for sommersæsonen, og i den forbindelse ringede vi til Trine om forventningerne til sæsonen.

Sandkaas Strandbar
Strandbaren i Sandkaas!

Trine Steinlein fortæller:

“Vi glæder os SÅ MEGET til at starte op igen.

Det er virkelig intet mindre end helt magisk at møde ind i strandbaren, kigge ud over den skønne Lagune og se alt blomstre og folde sig ud igen.

Der er en helt speciel stemning her i Sandkaas som bare emmer af sommer, hygge, chill out og ned i gear  ; ) Jeg elsker den afslappede stemning her mellem klipperne.

Alt, hvad der fungerer godt, fortsætter vi selvfølgelig med – altså Yoga hver morgen fra 9 til 10, samt trompetspil på klipperne kl. 10 hver dag. Bedste start på dagen.

Derudover arbejder vi på at få tilføjet endnu et par lækre sommersalater på menuen samt at få udbygget vores sortiment i friske juicer. Ligeledes får vi Most fra Mostballanden, som er lokal fra Allinge med frisk presset most.

Som noget nyt får vi også besøg af det lokale Jazz Band, som leverer Onsdags Jazz hver onsdag fra 15 til 17 med Klarinet, guitar og bas-trio. Det er så hyggeligt, og vi glæder os max til, at de kommer og hygger med os på Strandbaren.

Vi får også besøg af en lokal DJ, som kommer og vender plader i løbet af sommeren.

Teltet bliver fyldt med unika ting fra store dele af verden, nyest er jakker, der er produceret i Indien af genbrugstæpper.”

Strandbaren er på vores “top-10” liste over ting du skal opleve på Bornholm. Se listen her.


Her finder du strandbaren: Gilbertstræde 10, Sandkaas på Bornholm.

“Ideen opstod spontant en sommer dag, hvor vi sad på de store klipper ved havet og drømte.”

LÆS DET STORE INTERVIEW MED TRINE STEINLEIN.
Interviewet blev lavet sidste år på strandbaren.

Læs med her.


Sandkaas Strandbar Bornholm


Tilmeld gratis

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.