Samme dag som Kasper Hjulmand satte navne på størstedelen af VM-truppen, kunne DBU afsløre en stor nyhed mere.

Det danske fodboldlandshold og iværksætterne fra Aalborg, herretøjsbrandet Shaping New Tomorrow, har nemlig indgået en 2-årig aftale. Aftalen betyder, at landsholdspillerne bliver klædt på i Shaping New Tomorrows tøj uden for grønsværen i forbindelse med landsholdssamlinger og kampe.


Kasper Ulrich, adm. direktør hos Shaping New Tomorrow. fortæller:

”Vi er enormt stolte over, at vi nu kan præsentere et samarbejde med Landsholdet. Det her er et samarbejde med toppen af dansk elitesport. Det sender os lige et par skridt yderligere op på den nationale og internationale scene i vores fortsatte vækstambitioner – både herhjemme og i udlandet,” siger Kasper Ulrich, adm. direktør hos Shaping New Tomorrow.

Han fortæller, at det hele startede med, at en af spillerne selv tog kontakt til DBU om der var en mulighed for et samarbejde.

”Det betyder meget for os at samarbejdet er initieret af Landsholdet og ikke omvendt. Det er klart, at det er en stor ære for os. På mange måder er det en ny generation af landsholdsstjerner, der møder en ny generation af herretøj i vores landsholdskollektion,” siger Kasper Ulrich.

Også DBU’s kommercielle direktør, Tobias Hoff er glad for det nye samarbejde med Landsholdet. “Vi oplever en kæmpe opbakning til Landsholdet fra alle sider i Danmark. Den nye aftale med Shaping New Tomorrow viser holdets styrke og er samtidigt et samarbejde, hvor vi sammen kan skabe nye resultater også uden for græstæppet og gøre det med stil,” siger Tobias Hoff.

dontt.dk bringer snart et stort interview med drengene bag SNT. Det sker i forbindelse med de åbner en ny butik i København.

 


"Vi er enormt stolte over, at vi nu kan præsentere et samarbejde med landsholdet."

Shaping New Tomorrow

Kasper Ulrich


Faktaboks:
Om Landsholdskollektionen Landsholdskollektionen, som også vil kunne købes i Shaping New Tomorrows danske og tyske butikker, består af virksomhedens Essential-produkter. Herunder jakker, jakkesæt, skjorter mv., der alle er lavet af hightech materialer baseret på bl.a. plastflasker indsamlet fra naturen og verdenshavene. Materialet til tøjet er specialudviklet af Shaping New Tomorrow i Portugal med henblik på stor holdbarhed, slidstyrke, fleksibilitet og fuld åndbarhed.

Om Shaping New Tomorrow:
Shaping New Tomorrow er etableret i 2015 af tre unge tøjiværksættere fra Aalborg. Virksomheden beskæftiger mere end 200 ansatte fordelt på hovedkontoret i Aalborg, det europæiske hovedkontor i Hamborg og på 10 flagskibsbutikker i de største danske og tyske byer. Shaping New Tomorrow har al produktion i Portugal, der holder ca. 200 medarbejdere beskæftiget. Drevet af ambitionen om at forene klassisk, stilet herretøj i sublim kvalitet med komfort, velvære og en aktiv livsstil har de tre stiftere siden 2015 skabt Danmarks hurtigst voksende virksomhed.

Landetsholdet Shaping New Tomorrow

Tilmeld gratis

Continued….

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her.
En ugentlig opdatering om kultur, branding, iværksætteri & inspiration.