Danmark er i gang med en genåbningsplan. Tempoet fra nogen kan diskuteres. Men en ting er sikkert. Hos landets creators, iværksættere med mange flere bliver der arbejdet på højtryk. Alt bliver vendt, prøvet og undersøgt. I en lille serie af 5 fortæller 5 forskellige om deres hverdag under coronakrisen og hvad de har lært.

Vi starter med Rasmus Ankersen. ( Forfatter, keynote speaker, bestyrelsesformand og sportsdirektør i Brentford. )

Hvad er status for Rasmus Ankersen?
Her i London er vi i lockdown som de fleste andre steder, så status er, at min livsstil er totalt forandret. Jeg plejede at rejse en 3-4 dage om ugen, og nu står jeg op om morgenen og går nærmest ikke ud af min dør, før jeg går i seng igen.

Hvordan ser dine arbejdsdage ud pt.?
Jeg arbejdede 24/7 de første par uger af lockdown, fordi vi skulle have skåret alle forretningerne til. Det var cash flow budgetter fra morgen til aften. Nu er der lidt mere ro på, og jeg prøver at bruge noget af min tid på nogle mere langsigtede projekter, som jeg normalt ikke har tid til. På fodboldfronten forsøger jeg at planlægge vores transfervindue, så vi står bedst muligt rustet, når det åbner.

Rasmus Ankersen

"Forretningsmæssigt har den lært mig, at det altid er vigtigt at tænke worst case"

Rasmus Ankersen om coronakrisen.


Usikkerheden er frustrerende!

Hvad har krisen lært dig til nu?
Forretningsmæssigt har den lært mig, at det altid er vigtigt at tænke worst case. Når sådan en krise rammer, har folk har altid en tendens til at være over-optimistiske i forhold til, hvor alvorlig den bliver, og hvornår den slutter. Vi forsøgte at tage et mere skeptisk blik på det, og jeg føler, at det virkelig har hjulpet os i de forretninger, jeg er involveret i. Det giver en ro at have tænkt worst case scenarierne til ende.

Hvad bekymrer dig mest i denne krise?
Det er klart, at det kan være frustrerende med usikkerheden: Hvornår slutter det? Hvor lang tid går der, inden vi er tilbage til normalen? Hvad nu, hvis der kommer en ny smittebølge? Der er mange spørgsmål, meget få svar, og man må prøve at navigere i det bedst muligt og fokusere på det, man kan gøre noget ved.

Hvad er dine vigtigste teknologiske værktøjer i denne tid? ( apps, programmer eller lignende )
Jeg bor lige ved siden af Battersea Park i London, så jeg prøver at få trænet lidt hver dag og bruger i den forbindelse forskellige apps til holde mig motiveret.

STORT INTERVIEW!

Har du læst?

Vores store interview fra sidste år. En snak med Rasmus Ankersen om “sulten”, den karriereplan der aldrig har været der og hvordan du får succes…

“Jeg hørte et godt citat for nylig: “The Secure Way Is The Insecure Way”, og det synes jeg var vildt godt. Hvis du forfølger din passion, så kan du ikke tabe, uanset hvordan det går. Det kræver jo tit et stort mod at blive succesfuld, og ingen kan jo garantere, at du lykkes, men hvis du framer det på den måde (the secure way is the insecure way), så har du vundet i kraft af handlingen om at forfølge noget du tror på og brænder for.”

LÆS DET HER. 

"Succes må aldrig gøre, at vi ikke stiller nok spørgsmål."

Rasmus Ankersen