Han er blot 38 år, men har som enkeltperson måske den største del i at F.C Midtjylland flyttede sig fra en lunken mellemvare, til nu at være en fast del af Superligaens top, med en stærk økonomi og deltagelse i Europa til følge.

Det var nemlig Rasmus Ankersens ide og ham der introducerede FC Midtjylland for den nuværende ejer Matthew Benham. Rasmus blev selv bestyrelsesformand og har sat markante aftryk. Udover det berømte data set-up, så var det også Rasmus Ankersen der er bagmanden bag den store kommercielle udvikling, som FC Midtjylland har været igennem. Nu er han stoppet som bestyrelsesformand efter knap 8 år, men han bliver aldrig glemt i Herning.

Som synlig hyldest for Rasmus Ankersens betydning for klubben, har man valgt at optage ham som æresmedlem i FC Midtjylland.

Adm. Direktør Claus Steinlein fortæller:

“Der er ikke mange mennesker, som har betydet lige så meget for FC Midtjylland, som Rasmus. Han etablerede kontakten mellem klubben og Matthew Benham, og som formand har han været en afgørende faktor for klubbens strategiske udvikling. Det har vi høstet frugterne af med fire trofæer og tre europæiske gruppespil i den periode.”

Rasmus Ankersen har fornylig startet virksomheden Sport Republic, hvor han har fået nogle tunge kræfter med. De har blandt andet opkøbt Premier League-klubben Southampton.


"Succes må aldrig gøre, at vi ikke stiller nok spørgsmål."


Kom tæt på Rasmus Ankersen i dette interview, hvor dontt.dk besøgte ham i London.

  En snak med Rasmus Ankersen om “sulten”, den karriereplan der aldrig har været der og hvordan du får succes…

“Jeg hørte et godt citat for nylig: “The Secure Way Is The Insecure Way”, og det synes jeg var vildt godt. Hvis du forfølger din passion, så kan du ikke tabe, uanset hvordan det går. Det kræver jo tit et stort mod at blive succesfuld, og ingen kan jo garantere, at du lykkes, men hvis du framer det på den måde (the secure way is the insecure way), så har du vundet i kraft af handlingen om at forfølge noget du tror på og brænder for.”

Læs interviewet her.


Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.


Bornholm

Folkemødet på Bornholm er tilbage i topform!
Arrangørene melder om kæmpe interesse. Hotel Nordlandet melder om alt udsolgt. dontt.dk dækker alle dagene. Læs om det hele her. 


Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.