Hvordan har 2017 været for dig?
– Året hvor jeg blev gift i Italien med min kæreste gennem 7 år til et brag af et bryllup.

– Vi har vækstet Les Deux med 50%, og bokser os stabilt fremad ,meget mere fokuseret end nogensinde.
Gennem årene har vi prøvet meget af, men nu har vi fundet det, der skal skabe basen fremadrettet. Vi gør klar til lancering på det engelske marked i januar 2018, og så er der gang i mange nye spændende muligheder rundt i den store verden.

Hvem/Hvad har inspireret dig mest i 2017?
Erlin Kagge, Norsk forfatter, advokat, polfarer, forelægger og kunstsamler. Jeg læste bogen ” Stilhed i støjens tid – glæden ved at lukke verden ude” , hvordan stilhed betragtes med frygt i dag, men hvor vigtig den er. En spændende personlighed som har set verden og taget stilling til mere end bare at være her.

Hvad ser du frem til i 2018?
Jeg kan ikke sige en specifik en ting. Jeg har så stor sult på livet, Les Deux og ikke mindst min familie. Jeg glæder mig til at se Hamilton (min dreng) starte til fodbold i KB. Jeg glæder mig til at udbrede kendskabet til Les Deux i hele verden. Jeg glæder mig til mange oplevelser med min hustru, venner og familie. Jeg glæder mig til at smage en masse god vin, lære mere om mennesker og verden. Jeg glæder mig til at rejse og lære nye kulturer at kende.

Det handler om at jeg har skabt rammerne for det liv, jeg altid har drømt om, hvor ordet frihed har vægtet højt. Jeg er kun lige begyndt og det kommer til at tage mange år, men vi er stabile og vi rykker os frem.

Derudover lancerer vi Les Deux foundation, hvor vi skal være med til at skabe det gode liv, for dem der har det svært. Vi kommer til at gå ind i et nationalt og et internationalt projekt hvert år. I år er der fokus på en skole i Fredensborg for børn, der kommer fra svære kår og som skal have noget selvtillid og nogle gode oplevelser. Desuden er vi med på et projekt i Nicaragua, hvor vi giver det tøj som vi ikke kan sælge pga. små fejl, til en iværksætterskole, hvor vi skal være med til at drive en butik, hvor de unge kan lære at bogføre, sælge osv.

Hvem går årets største julehilsen til?
Jeg har nogle stykker. Mit team og min anden familie i ind og udland. De har performet godt i år og kender forventningerne til dem næste år, så de har behov for en rigtig varm hilsen og en high five!

Hvordan holder du jul i år?
Jeg holder julen i vores familie sammen med min hustru. Vi samler begge sider af familien i dejlige rammer på Frederiksberg. Det er traditionelt og lige som det skal være. Julemiddagen er den middag, som jeg glæder mig mest til på hele året. Så når lyset slukkes den 22 december hos Les Deux, så glæder jeg mig til at kunne fokusere 100% på familien.

God Jul til alle fra Andreas von der Heide !