Her I denne tid har vi mere end nogensinde brug for en opmuntring. Vi skal hjælpe hinanden med at bevare og skabe optimisme. Det kan man lære sig selv! Vi skal finde løsninger, mod og så skal vi passe på hinanden! Vi skal alle tage et ansvar!

Johan Bülow tog bladet fra munden, og gav en meget sigende peptalk på sine sociale medier! Uddybet, ucensureret og alt det der! Læs den her!

PEPTALK BY JB: 

“Som i iværksætter har jeg lært og tænke proaktivt og hele tiden finde nye veje. Jeg har lært og bevare en satans form for optimisme.! Det er en selvlært evne. Det er en mekanisme som jeg altid har forsøgt at give videre til mennesker tæt på mig. Det har jeg ønsket at gøre fordi optimisme og proaktivitet i alle tilfælde kan finde nye veje.

Tiden lige pt. er hård. Den er unfair ! Den har ramt os alle som et lyn fra en klar himmel. Den sætter os alle i en noget uventet situation. En situation vi ikke har prøvet før. En alvorlig situation. Jeg tror på at den nuværende situation kan skabe nye muligheder. Jeg tror på den kan gøre os alle stærkere. Jeg tror på at vi sammen kan gå en bedre fremtid i møde, med den læring vi alle gennemgår netop nu. Grundlæggende sætter det vores liv i perspektiv. Vigtigst tvinger det os som individer til at finde løsninger. Nye løsninger. Løsninger som vi ikke vidste fandtes 4 uger tilbage.

Ovenstående er essentielt i forhold til at finde en løsning på pandemien og den virkelighed som venter os efterfølgende.

Tving jer selv til at se muligheder. Tving jer selv til at se løsninger i stedet for begrænsninger. Så kommer vi igennem alt dette sammen.

VIGTIGST – pas på hinanden ! ?❤️ – hellere for meget end for lidt !”

Jb

"Som iværksætter har jeg lært at tænke proaktivt og hele tiden finde nye veje"

Johan Bülow

Tving jer selv til at se muligheder....