For første gang i Carlsberg Danmarks historie bliver et internationalt brand fra deres portefølje sponsor for en dansk festival.

Det står klart efter at Heartland Festival og Kronenbourg 1664 i dag præsenterede et nyt partnerskab. Den populære festival på fyn er for længst blevet synonym med kuraterede kunstoplevelser, debatskabende talks, gastronomiske fuld- træffere og musikstjerner fra hele verden. Og i år er det ikke bare musikscenen, der udfyldes af internationale navne.

Men nu er der altså også internationalt format over en af de absolut største partnerskaber.

Udover de populære franske øl vil et bredt sortiment af Carlsbergs danske øl også være repræsenteret på festivalen. Det gælder blandt andet Jacobsen, der vil tilbyde festivalgæsterne en helt særlig smagsoplevelse, idet husbryggeriet Jacobsen i Valby har brygget en øl specielt til lejligheden.

Heartland

Fælles værdier

Sponsordirektør Christopher Billing, Kronenbourg 1664 fortæller:

“For os er partnerskabet med Heartland Festival et naturligt og oplagt match. Værdierne hos Kronenbourg 1664 om, at æstetik, nydelse og respekten for de gode råvarer og den raffinerede smag skal gå op i en højere enhed, går hånd i hånd med de idealer, som Heartland baserer sig på. Vi glæder os til, at vores ikoniske blå flasker og kølige forfriskninger skal bidrage til at fuldende festivalens helhedsindtryk og glæde de mange kulturelskere.”

Festivaldirektør for Heartland Ulrik Ørum-Petersen supplerer:

“Både Carlsberg Danmark, Kronenbourg 1664 og Heartland Festival deler ambitionen om at levere små og store stjernestunder, understøtte fællesskaber på tværs af alders- og kulturkløfter og udvide vores kunstneriske horisont og forståelse. Ved at forene vores kræfter og store engagement, kan vi skabe endnu flere mindeværdige øjeblikke for vores festivaldeltagere og sikre følelsen af, at alle sanser er inviteret til fest ved Egeskov Slot.”


Bliv opdateret på 5 min - hver uge!

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København.