OCD-foreningen får i dag en ny ambassadør. Som OCD-ramt ved Claudia Rex, hvor svært det er at lide af en tabubelagt lidelse. Ved at fortælle sin egen historie om livet med tvangstanker og tvangshandlinger, skaber hun håb for andre OCD-ramte.

ODC-foreningen fortæller:

Vil bryde tabu
Claudia Rex er nok mest kendt fra tv-programmet ’Vild med dans’. Hun er uddannet indenfor tøjdesign og marketing. I dag arbejder hun som radiovært og hjælper firmaer med deres sociale medier og marketing. Og så lider hun af OCD. Hun tøvede derfor ikke med at sige ja til at blive ambassadør for OCD-foreningen.

“At få lov til at italesætte lidelsen og bryde det tabu, der er omkring psykiske lidelser, det er dejligt.” forklarer Claudia Rex.

”OCD-foreningen er glad for at kunne præsentere Claudia Rex som ny ambassadør. Hendes stemme vil give håb til OCD-ramte og pårørende og vise, at det er muligt at have et godt liv og nå sine mål trods OCD,” lyder det fra OCD-foreningens formand, Nicolai Skovsmose.

Hvis jeg kan være med til at lette bare en persons hverdag, blot ved at fortælle om mine egne udfordringer, så springer jeg helhjertet ud i det!

Claudia Rex


Over 60.000 følgere alene på Instagram

Et forbillede
Claudia Rex har mange følgere på de sociale medier, særligt blandt de unge.

“Der er mange unge, der skriver til mig. Hvis jeg kan være med til at lette bare én persons hverdag, blot ved at fortælle om mine egne udfordringer, så springer jeg helhjertet ud i det,” siger hun.

En af OCD-foreningens fornemmeste opgaver er at hjælpe OCD-ramte og pårørende. Claudia Rex vil i sin ambassadørrolle være et vigtigt bidrag til det.

Flere ambassadører
OCD-foreningen har i forvejen hjerneforsker, Peter Lund Madsen, som ambassadør. OCD er en svær og stadig meget tabubelagt, lidelse. Derfor er det vigtigt at have flere talspersoner, der sætter ord og ansigt på lidelsen.