Der er som altid gang i Les Deux og brandet tager nu som de første rigtigt hul på fejringen af Danmarks VM deltagelse i fodbold med et samarbejde med hæderkronede Umbro.

Umbro blev grundlagt i England i  1920, og har af flere omgange været tøjpartner for det engelske landshold og nogle af de største klubber i verden.

Partner i Les Deux, Kristoffer Haapanen fortæller om samarbejdet:

Hvorfor har I lavet de her fodboldtrøjer?
Vi har altid været nogle glade fodbolddrenge, og vi støtter altid op omkring danskere i udlandet. Så det har været helt naturligt for os. Da vi hørte om interessen fra Umbro, var det selvfølgelig interessant at tage en dialog.

Hvordan er samarbejdet med Umbro kommet i stand? 
Vi blev kontaktet via en samarbejdspartner, som fortalte, at Umbro gerne ville i kontakt med os. De ville have os til at give vores bud på en fodboldtrøje.
Som drenge i 90’erne var tipslørdags “Dong”-lyd og Gerths og Borres DR1-stemmer soundtrack til vores opvækst. Og Umbro-trøjer var ikonet for vores idoler Schmeichel, Cantona, Zola, Gascoigne, Laudrup, Beckham og mange, mange flere, når vi så dem kæmpe på grønsværen i den engelske Premier League. Derfor er det en særlig stor ære, at vi har fået muligheden for at lege med en af Umbros klassiske designs og designe vores version af to fodboldtrøjer.

Hvornår kan man købe trøjerne?
De lander slut april / start maj.

I har valgt at lave en fransk trøje også?
Med det franske i vores DNA, så synes vi, at det var helt oplagt. Men den danske trøje var selvfølgelig vores 1. prioritet.

Hvordan kommer det til at gå Danmark til VM?
Jeg er for ung til at huske EM i 1992, så man har vel lov til at drømme om en ny triumf ?