Selskabet Table, der står bag den grønne maddestination BaneGaarden i København og cateringvirksomheden noon har netop offentliggjort årsregnskaberne for deres to selskaber.

Samlet set har de to forretninger oplevet en imponerende vækst på 48% i omsætning fra 2022 til 2023. For noon alene er omsætningen steget med hele 68%, og væksten fortsætter i 2024 med yderligere 55%, blandt andet takket være en rammeaftale for kantinedrift med ejendomsudvikleren Urban Partners. Resultatet før skat i 2023 endte til sammen for de to virksomheder på 6,5 mio. kr.

noon

Table ApS er startet af disse fire partnere med fortid i Meyers, Carl Johan Paulsen, Ida Marie Banke André, Karlos Ponte og Kathrine Velin Hansen.

Grøn omstilling med begejstring

Noon, der leverer firmafrokost og kantineløsninger i Storkøbenhavn, fokuserer på at fremme bæredygtighed gennem madoplevelser. Cirka halvdelen af de kuverter, virksomheden leverer, er vegetariske, maden transporteres i elbiler, og der er stort fokus på økologi og lokale råvarer. Carl Johan Paulsen, direktør og co-founder af noon, understreger, at målet er at skabe en positiv forandring gennem begejstring fremfor løftede pegefingre.

“Ambitionen er, at væksten skal fortsætte – men også på et fornuftigt niveau, så vi fortsat ikke går på kompromis med madoplevelsen, hvilket er dét, vi lever af og dét, der kan skabe positiv forandring, når det kommer til grøn omstilling,” forklarer Carl Johan Paulsen.


Har du set vores Bornholmerguide?


Fremtidig vækst og udvidelse

Noon planlægger at geninvestere overskuddet i videreudvikling af deres gastronomiske koncepter og udvidelse af cateringforretningen. I oktober overtager noon et 2600 kvm stort lejemål i et restaureret pakhus på Sundmolen i Nordhavn, som vil huse et nyt produktionskøkken og fordoble virksomhedens kapacitet.

Ida Marie Banke André, co-founder af noon, fremhæver betydningen af deres menuudvikling, som sikres af topkokke fra hele verden: “Konceptet fungerer både godt som leveret firmafrokost og i en hybridkantinemodel, fordi vi både sikrer høj variation og stabilitet i kvalitetsniveauet samtidig med, at gæsterne forhåbentlig oplever, at vi gør os umage for at hæve barren for, hvad en firmafrokost er og kan,” fortæller hun.

Ifølge Carl Johan Paulsen er nøglen til fortsat vækst at holde kompleksiteten nede, så virksomheden kan forblive agil og tilpasse sig markedet. “Det er afgørende for vores virksomheder, at vi kan drive dem agilt og tilpasse os markedet og frem for alt bruge ressourcerne tættest på vores gæster fremfor at starte et tungt, administrativt hovedkontor,” uddyber han.

Med deres stærke fokus på bæredygtighed og gastronomisk kvalitet er noon klar til at fortsætte deres imponerende vækst og drive den grønne omstilling fremad.


Fik du læst?

noon hitter: Vi tog fat i de dygtigste kokke til det mindst prestigefyldte

noon har tidligere været “Ugens creator” på dontt.dk – Den samtale kan du læse /her/.

Noon

Bliv opdateret på 5 min - hver uge!

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København.