I 2021 fik Melsted Badehotel nye ejere. Det betød flere opgraderinger og nye tiltag omkring det populære badehotel på solskinsøen. Nu er turen kommet til køkkenet. I går kunne indehaveren af badehotellet Eline Halborg-Bentsen nemlig fortælle, at der kommer ny restauratør fra den kommende sæson. Det bliver yderst velkendte kokke fra toppen af bornholmsk gastronomi, som overtager.

Toppen af bornholmsk gastronomi indtager Melsted Badehotel

Eline Halborg-Bentsen fortæller:

“Vi er begejstrede over at kunne fortælle, at de to erfarne kokke Daniel Kruse og Troels Madsen, kendt fra både Det Røde Pakhus, Molen og tidl. Christianshøjkroen, har overtaget ansvaret for Restaurant Melsted Badehotel. Med dette samarbejde tør vi godt love at madoplevelsen på Melsted Badehotel vil nå nye højder, og vi ser frem til en spændende ny sæson, hvor vi i fællesskab kan sikre vores gæster en totaloplevelse i særklasse her på Bornholms bedste beliggenhed.”

Køkkenet vil tage afsæt i de klassiske nordisk-franske traditioner med masser af havfrisk fisk og skaldyr. Til frokost vil man kunne nyde det bornholmsk-inspirerede køkken med nytænkte smørrebrød og et udvalg af tavleretter med afsæt i det lokale ”køkken”. Om aftenen vil man kunne vælge à la carte eller vælge en af menuerne – signaturmenuen eller sæsonmenuen – der skifter dagligt, og som tager udgangspunkt i sæsonens lokale råvarer.

Her på dontt.dk udgiver vi igen i år en ny bornholmguide. Den nuværende vil skifte design og indhold fra d. 1. april. ( dontt.dk/bornholm )

Der er noget specielt ved området omkring Melsted ved Gudhjem på Bornholm. Som et af de få steder er der både strand og de berømte bornholmske klipper samme sted. Men midt i det hele ligger altså det populære badehotel Melsted Badehotel.

Vi har tidligere besøgt Melsted Badehotel.
“Det ny Melsted Badehotel: “Ekslusive med benene plantet solidt på jorden.”

Læs mere her.

Melsted Badehotel

Daniel Kruse, Troels Madsen, Melsted Badehotels indehaver Eline Halborg-Bentsen og Hotelchef Ajaja Kofoed-Nørgaard.
Fotos er taget af Anders Beier.

Melsted Badehotel

Tilmeld gratis

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.