Efter kun at have været sat til salg i en måned, så er Melsted Badehotel blevet solgt. Et af Danmarks bedst beliggende badehoteller er i følge vores oplysninger solgt for over 15 millioner kr, men interessen har da også været stor. Ejendomsmægler Mads Bruun fortæller, at han fik de første henvendelser allerede 10 minutter efter det var blevet sat til salg.

Mads Brun fortæller videre:
“Efter mange henvendelser og drøftelser er processen endt med et salg til Hotels Holding Aps, der er et datterselskab under Hansen og Langeland ApS. Hansen og Langeland er en familievirksomhed, som ejer en række danske virksomheder, herunder bl.a. Nyati Safari, der er et luksus safari rejsebureau med egen safari lodge i Sydafrika.

Det vil være Nyati Safaris tidligere direktør, Eline Halborg-Bendtsen, der vil komme til at drive Melsted Badehotel

Hun udtaler følgende:
“Vi ønsker på alle måder, at bevare, videreføre og udvikle Melsted Badehotel, som det ikoniske badehotel det allerede er i dag. Med afsæt i badehotellets allerede høje standard og udseende ønsker vi at arbejde videre på et lokalforankret badehotel med udgangspunkt i stedets naturlige omgivelser, historie og badehotellets nærmiljø i og omkring Gudhjem.”

Det er erhvervsmand Michael Almeborg, som er sælger af Melsted Badehotel.
Han har følgende kommentar:
“Det har været meget overvældende og en ganske privilegeret position at stå i, at kunne vælge hvem man mest troede på, kunne føre dette fantastiske badehotel videre til bedst gavn for Bornholm og badehotellets gæster. Med valget af den familiedrevne virksomhed, Hansen og Langeland, tror jeg på, at de vil kunne tilføre ekstra spændende tiltag både indenfor luksusrejsesegmentet, men også indenfor optimering af skulder -og vintersæsonen ved bl.a. at trække på deres viden og kapacitet fra deres øvrige hoteller. Jeg ønsker de nye ejere alt det bedste.”

Salget vil ske fra årsskiftet og hotellets hidtidige forpagtere, Steen Berthelsen & Camilla Faaborg-Andersen, vil forsætte med at drive hotellet frem til udgangen af 2021.

TV2 Bornholm fortæller videre, at Melsted Badehotel er et af Bornholms ældste badehoteller dateret tilbage til 1932. Michael Almeborg nåede at eje hotellet i 2½ år.
Den officielle salgspris lød på 14,5 mio. kr.


Besøg dontt.dks helt egen bornholmerguide.
Oplev her.