Joe & The Juice blev stiftet af Kasper Basse i 2002, hvor han åbnede den første butik i København. Siden er Joe & The Juice blevet et stort dansk iværksættereventyr ud over det sædvanlige. De har aldrig lagt skjul på deres store ambitioner, og at de skulle være et globalt brand. I går blev det så offentliggjort, at Joe & The Juice er blevet solgt til en værdisætning på 5 mia. danske kroner. Den svenske kapitalfond Valedo har solgt alle sine aktier til den amerikanske kapitalfond General Atlantic. Det kan du læse mere om her.

I dag har Joe & The Juice over 3000 ansatte og 360 butikker verden over. Det tal skal mangedobles i løbet af de næste par år.

Her har vi samlet 8 af Kaspar Basses bedste og mest sigende citater om det eventyr han selv har startet


"God strategi handler om de tydelige til- og fravalg.”


Citater

“God strategi handler om de tydelige til- og fravalg.”

”Vi har valgt det, du kalder inklusionen, ambiancen og sundheden til. Til gengæld har vi valgt bredden og dybden i sortimentet fra.

Citat fra bogen “Mig & Joe”?

Der skal være et formål, der er større end produktet. De skal have mulighed for at gøre sig umage, så mesterskabet er inden for deres rækkevidde. Og de skal tages alvorligt og respekteres.

Citat fra bogen “Mig & Joe”?

Det er motiverende at få opgaver, der ligger på kanten af det, man kan. Vi giver plads til, at folk kan udvikle sig. Hurtigt og ambitiøst. Godt for dem, for de bygger karriere og personlighed. Godt for os, for vi bygger motivation og fremdrift. Godt for de andre medarbejdere, for de motiveres af, at andre er motiverede. Og godt for kunderne, for de kan mærke, at vi vil noget og hurtigt reagerer på godt og skidt, fordi vi er motiverede.”

Citat fra bogen “Mig & Joe”?

”Vi kan se på vores medarbejdere, at de trives fantastisk, og at de danner nogle fantastiske sociale relationer. Samtidig bliver de super effektive og får en kanon arbejdsmoral.”

“Jeg må sige i al ærlighed, at Starbucks altid har været en reference for mig, og det har altid været det, jeg ville skabe. Jeg har heller aldrig opfattet det som om, at det er noget, jeg har sagt for at overbevise mig selv. Jeg ser vitterligt ikke det vanskelige i det. Jeg mener kun, at det er vores egen skyld, hvis ikke vi lykkedes med det. Så er det os, der ikke kan finde ud af det. Det er os, der ikke er stædige og dybe nok.”

dontt.dk

”Jeg tror, det er fundamentalt vigtigt at have en forretning med enorm meget kontakt mellem medarbejderne og gæsterne. Hvis vi ikke går op i at dramatisere den relation, så skal vi ikke betale den skyhøje husleje, som vi gør.

“Jeg har de sidste 20 år kæmpet for at udødeliggøre Joe & The Juice.”

Mesterlære

“Tænk på din organisation som din familie”.

Joe & The Juice

Læs mere om danske Joe & the Juice i disse artikler:

 JOE & THE JUICE slår rekordomsætning: “Vi er stærkere end nogensinde”
Læs her.

 Mød 21-årige Emely, som rejser rundt for JOE & THE JUICE og træner personalet
Læs her.

 Tæt på JOE & THE JUICE kulturen: “Vi er bevidste om vores ansvar.”
Læs her.

Joe & The Juice afslører vilde planer: “We’re a category killer.”
Læs her.

Tilmeld gratis!

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.