Hvordan har 2015 været for dig?
2015 var året, hvor jeg blev far for første gang, og lige pludselig gav det hele lidt mere mening. Det er en kæmpe kliche, at sådan et lille barn er meningen med livet, men det er ikke desto mindre rigtigt for mig. Hun betyder alt, og det er fantastisk. Nu vil jeg for altid være noget. Om hele verden vælter, vil jeg stadig være Ellens far.
Så var 2015 også året, hvor jeg udgav min første bog i eget navn: “Forskellen på mænd og kvinder er 100 gymnastikposer”.

Hvem/Hvad har inspireret dig mest i 2015?
Jeg læste forleden alle min gamle noter på mine tidligere telefoner igennem – fra den gang jeg var yngre og ikke nær så sat i fast job og fast forhold – og det inspirerede mig til at få lidt mere drive og turde tænke lidt mere kreativt. Det lyder fjollet, men jeg tror godt, man kan blive inspireret af andre udgaver af en selv.

Hvem går årets største julehilsen til?
Den går til min hustru i år. Jeg er ikke god nok til at sige TAK til hende i hverdagen, men hun er uden tvivl den, der får det hele til at hænge sammen. Hun føder en datter uden at brokke sig. Hun er på barsel uden at brokke sig. I det hele taget er der ikke så meget brok med hende. Hun får ting til at ske, og det skal hun have den største tak for – og glædelig jul.

Hvad er henholdsvis den bedste og værste juletradition i din familie? 
I år skal jeg for første gang holde jul sammen med min hustru. Nu, hvor vi har fået et barn, går det ikke længere at holde den hver for sig. Så i år smelter vi det sammen. Det er jeg spændt på. Om de forskellige traditioner passer sammen.
Jeg tror, den bedste hos os er, at alle ser hinandens gaver. Der er tid og fokus på at se, hvad hinanden får. Så gaverne bliver det, de i virkeligheden  handler om – nemlig at give noget til hinanden – så det ikke bare bliver FORBRUGFORBRUGFORBRUG, hvor man ikke når at dvæle ved gaverne og tankerne bag.

Den værste juletradition er, at julemanden ikke har været forbi siden engang i 90’erne. Men mon ikke han kigger forbi snart igen.

 Hvad ser du frem til i 2016? 
Jeg vil gerne fortsætte ned af bogsporet. Jeg synes, det er fedt, når folk læser noget af det jeg har skrevet, så det vil jeg gerne blive ved med.

Så går jeg også med tankerne om, hvad der skal ske, hvis jeg en dag ikke skal lave tv mere. Ikke at den dag nødvendigvis er nær, men det er godt at have tænkt over.