Hvordan har 2015 været for dig?
2015 har været  vækst, de fedeste oplevelser, nedture og meget hårdt arbejde. Min søn lærte at gå i går, det var nok det jeg vil karakterisere som det vigtigste skridt for mig i år. Et af livets store øjeblikke. Derudover har vi lavet show i Kina foran 700 mennesker og gået viralt derude, da jeg tog en selfie på catwalken. Samler du alt, så er min familie rask, jeg elsker stadig mit job og jeg har det rigtig godt, så jeg er svært tilfreds.

Hvem/Hvad har inspireret dig mest i 2015?
Folk der brænder for deres liv, tør tage chancer, leve deres drømme og omfavne medmennesker. Jeg er så træt af at snakke økonomi – følg dine drømme og se hvor de tager dig hen. Omfavn livet og hjælp de mennesker du kan.Mit Les Deux team inspirerer mig. De bærer drømmen om et world wide brand videre og bygger hver dag. De er fucking rockstjerner og knokler deres røv for at det her skal lykkedes. Nogle af dem har droppet deres uddannelser for at være med på rejsen. Jeg elsker deres dedikation og det de skaber.

Hvem går årets største julehilsen til?
Min mormor og morfar – dem fik jeg ikke set nok. De bord i Sønderborg, er 88 år og cykler hver dag 20 km. Min morfar byggede en stor forretning op for mange år siden og han følger mig nu i tykt og tyndt. Ringer når jeg har været i avisen, giver mig råd og sørger for at mine ben er på jorden.

Hvad er henholdsvis den bedste og værste juletradition i din familie?
Den bedste er midnatsgudtjenesten, hvor vi finder roen og bare er. Den værste – er der dårlige traditioner ved julen? ikke hos os… Det nye er dog at min kæreste og jeg står for julen efter at min søn er kommet til verden og vi nu skal skabe vores egen jul. Sange, madens sammensætning, julemand over for min søn etc. julen får en ny dimension – jeg glæder mig.

Hvad ser du frem til i 2016?
Spille fodbold med min søn, kysse min kæreste godmorgen, spise gode middage, rejse, bygge verdens største tøjbrand og leve mit liv.
Jeg lever – det er sgu det bedste i 2015 – håber det forsætter i 2016 ?

God jul til jer alle sammen ! kh A.