Hvordan har 2014 været for dig?
Det har været et fuldstændig forrygende år på flere planer.
Med mit arbejde har jeg blandt andet været i Kina sammen med Emil Thorup. Vi så den kinesiske mur og fik pik. Altså på en restaurant. Altså af kokken. Altså det var en ret på menukortet. Så har jeg været en del rundt i landet og holde foredrag. Det er altid pissefedt. Jeg elsker at stå foran folk. Lige pånær den aften i Imperial. Og så har jeg udgivet min første bog. Den Ultimative Skønhedsguide.
På det personlige plan har det været det bedste år nogensinde. Jeg er blevet gift, og det var den bedste dag i mit liv.

Hvem/hvad har inspireret dig mest i 2014? 
Jeg bliver meget inspireret af min hustru. Hun er så sej, og hun har gang i sindssygt mange ting på en gang og formår at balancere det hele. Hendes drive smitter heldigvis af på mig, så hun giver mig mange ideer og sørger for at jeg får dem ført ud i livet. Uden hende var det ikke gået så godt, som det går.

Hvis du kun må vælge en, hvem vil du så gerne sende en julehilsen til?
Så vil jeg sende den til mine bedsteforældre. De bor i min barndomsby og er de sejeste bedsteforældre, man kan have. Min mormor er så ferm til at bruge iPad, at hun 100% sikkert finder den her side, før jeg gør. Så når du læser det her, mormor – Glædelig jul.

Hvordan ser du frem til dit eget 2015?
Det bliver 100 % det bedste år i mit liv hidtil. Jeg vil stå op hver dag med masser af ideer som skal føres ud i livet.  
Til sidst afprøver vi dine synske evner.

Hvad bliver den største nyhed i 2015?
Jeg har på fornemmelsen, at der kommer folketingsvalg. Lars vinder

God Jul / Thomas