Hvordan har 2014 været for dig?
2014 har været et hektisk, men ekstremt givende år. 250 km gennem ørkenen, på samlet 33,5 timer,  hvor jeg blev nummer 2 i min aldersgruppe og 23 samlet – en helt vanvittig ud-af-kroppen oplevelse, som var en mental rejse mere end noget andet. Jeg flækkede den ørken, som jeg sagde jeg ville for et år siden. Desværre scorede jeg samtidig en diskusprolaps, som har sat dagligdagen lidt i perspektiv, men jeg er på vej stærkt tilbage og regner med at undgå en operation. I august kom min største præstation til dags dato, Hamilton von der Heide. At blive far har vendt op og ned på livet, men det er by far den største og mest givende oplevelse i mit liv. Jeg glæder mig til, at tilbringe mange tider sammen med ham og lære ham endnu bedre at kende. Les Deux er vækstet med 110 procent og vi banker pt. vores budgetter, hvilket skyldes mit team, som arbejder knald hårdt for at vi kan nå de her mål, som vi sætter os. Vi har åbnet kunder i Japan, som er et marked jeg forventer mig meget af. Jeg er netop landet fra Kina, som er et marked vi følger tæt og mon ikke der sker noget i løbet af 2015. Jurastudiet mangler nu kun 2 eksamener og et speciale som bliver færdiggjort til maj måned.

Hvem/hvad har inspireret dig mest i 2014? 
I år har jeg været min egen inspiration. Jeg har klaret alt det jeg satte mig for og vist at jeg kan hvad jeg vil.

Hvis du kun må vælge en, hvem vil du så gerne sende en julehilsen til?
Min far, som jeg håber følger med fra toppen! Han skulle have set sit barnebarn og været en del af min rejse….

Hvordan ser du frem til dit eget 2015?
Vi er ved at gøre klar. Der er mange spændende ting, som jeg glæder mig til. Arbejdsmæssigt lancerer vi Danmarks største løbeklub sammen med Christiane Schaumburg Müllers ChriChri.dk og Dontt.dk, vores pigekollektion rammer hele skandinavien, vi lancerer en jeans kollektion og meget meget mere. Personligt står den på nyt hus på Frederiksberg, min søn og dejlige kæreste som bare skal have en masse kærlighed!