Det danske lværksætter- og løbetøjsbrand Saysky er gået sammen med det ikoniske sodavandsbrand Faxe Kondi om at invitere alle til et 5 km løb i København.

I mere end 50 år har Faxe Kondi støttet op om dansk idræt på alle niveauer. Men de seneste par år, har man også lavet samarbejder med danske iværksætterbrands, som f.eks. ARKK Copenhagen og TrueGum. Med samarbejdet med Saysky bliver der sat “flueben” ved begge.

"...i mere end 50 år har Faxe Kondi støttet op om dansk idræt på alle niveauer."

Parterne har nemlig indgået et samarbejde om at etablere et stort løbeevent for alle. Missionen for samarbejdet er at facilitere gode sportslige øjeblikke og skabe “Danmarks måske hyggeligste løbeevent”, som de selv formulerer det.

Løberuten strækker sig over 5 km, hvor deltagerne kommer til at løbe/gå i det tempo, der passer den enkelte. Det kommer til at foregå i og omkring Tunnelfabrikken i Nordhavn, som er en stor industribygning med 30 m til loftet og 261 m langt. Parterne understreger, at der er plads til HELE familien – også dem der “blot” vil kigge på.

Saysky Faxe Kondi

Alle deltagere får en unik kasket og gymbag, som er lavet i fællesskab af Faxe Kondi og Saysky.

Ny Faxe Kondi x Saysky kollektion på vej

Som led i samarbejdet lancerer Faxe Kondi og Saysky en limited edition kollektion. Den er inspireret af Sayskys skandinaviske, urbane og casual stil med respekt for Faxe Kondis historie og farver. Kollektionen må vi først vise d. 9. maj, hvor den offenliggøres. Men du kan roligt glæde dig!

Du kan først købe kollektionen fra d. 31. maj.
Billetsalget til selve løbet er til gengæld åbnet. Det koster 50,- at være med, og så får du samtidig en Faxe Kondi x Saysky kastet og gymbag med.

dontt.dk glæder os til at følge begivenheden med de 2 populære danske brands.


Tilmeld gratis

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.