Den kun 25-årige Lucas Rantzau har på få år bygget en af de største multibrand platforme op i Danmark indenfor  møbel og interiør. Det medførte i 2022 blandt anden en investering i Løvens Hule fra Jacob Risgaard og Christian Arnstedt, der dengang købte 30% for 2,5 mio. kr.

I dag kan de så fortælle at Andlight, der er ejet af Story House Egmont har købt Storis brand og alle aktiviteter. Det betyder samtidig at Lucas Rantzau og de førnævnte “løve” investorer alle forlader Stori.

"Hos Andlight er vi hele tiden på udkig efter nye, potentielle opkøb"

Mads Saabye Jørgensen

Mads Saabye Jørgensen

Til Finans fortæller Mads Saabye Jørgensen, som er CEO & Co-founder af Andlight:

“Hos Andlight er vi hele tiden på udkig efter nye, potentielle opkøb. De visuelle udtryk hos Stori er interessant, og brandet er stærkt efter have deltaget i ”Løvens Hule” og fået stærke, kendte investorer med om bord. Vi ser fordele i at fortsætte den rækkevide, som selskabet har fået.”

Selv siger Lukas Rantzau:

“Der er flere faktorer, som har spillet ind i forbindelse med salget. Det har mest været drevet af mig, og investorerne har været rigtigt forstående for, at jeg gerne vil sælge Stori. Timingen var den rette. Jeg har været i gang i fem år, og nu trænger jeg til at prøve noget nyt.”

Partnerne øsnker ikke at oplyse prisen på handlen, men fortæller at alle er glade. Mads Saabye Jørgensen siger dog:

“Branchen for high end-design er presset i øjeblikket, og selvom jeg ikke kan blive konkret på prisen, har vi gjort et fornuftigt køb i Andlight. Vi ser et positivt af afkast på investeringen. Stori bliver koblet sammen med de øvrige brands i Andlight, og vi skal nu i gang med at udvikle strategien for Stori.”

dontt.dk glæder sig til at følge udviklingen.

Tidligere interview

 Tæt på Lucas Rantzau: Jeg får et enormt drive af at skabe

Læs interviewet her.


Tilmeld gratis

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.