Den danske tyggegummiproducent True Gum har på trods af deres 5 års levetid allerede skabt mere, end hvad nogen virksomheder drømmer om. Flotte salgstal, gennembrud på udenlandske markeder og i slutningen af 2021 blev virksomheden solgt for knap 200 millioner kr. til den svenske fødevarekoncern Humble. Et beløb der i øvrigt kan stige, såfremt man opnår bestemte resultater.

Virksomheden er stiftet af iværksætterne Morten Ebdrup, Jacob Motzfeldt, Peter Regnersgaard, og Zabrina Ziegler.

Nu skriver True Gum et lille kapitel mere ind i deres historie. Det populære tyggegummibrand har nemlig udviklet en limited edition med sodavandsbrandet Faxe Kondi.

Samarbejdet består af flere ting. Først og fremmest har de sammen udviklet tyggegummi af den sædvanlige True Gum kvalitet med Faxe Kondi smag. Det kan dog kun fås i 7-11, men til gengæld over hele landet. Du får en gratis pakke med, hvis du køber 2 Faxe Kondi.

Samarbejdet er rullet i gang, og der er i den forbindelse også et stort eksponeringssamarbejde, hvilket billedet herunder illustrerer.

Artiklen vil blive opdateret med kommentarer fra partnerne.

Du kan læse mere om True Gum her.


Faxe Kondi True Gum

Faxe Kondi

Tilmeld gratis

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.