Tidligere på året så vi danske Pernille Harder i en kæmpe kampagne for Chelseas nye trøje side om side med de mandlige Premier League stjerner. Og mens ingen af de danske top-3 klubber i år har et kvindehold, så er der endnu en kvindelige verdensstjerne, der bliver brugt i kommercielt øjemål.

Der er tale om den danske fodboldspiller Caroline Møller, der var med i præsentationen af Real Madrids nye trøje i en kæmpe Adidas begivenhed. På scenen var der udvalgt både nuværende og tidligere spillere fra Real Madrid. I blandt dem kan nævnes Roberto Carlos, Raúl, Iker Casillas og altså danske Caroline Møller som repræsentant for den spanske kongeklubs kvindehold.

Trøjen skal bæres af både herre- og kvindeholdet i næste sæson.

23-årige Caroline Møller kommer fra Hobro, og har allerede haft en imponerende karriere. Hun kom sidste år fra Inter til Real Madrid og forventes at blive blandt de vigtigste spillere i næste sæson. I år sluttede Real Madrid som nr. 3 efter blandt andet rivalerne fra F.C. Barcelona.

dontt.dk vil over sommeren sætte mere fokus på de kommercielle muligheder i kvindefodbold.

Caroline Møller


Harder: FCK Burde have et kvindehold

Læs / genlæs vores samtale med Chelseas dansker, Pernille Harder. Hun mener at både FC København og FC Midtjylland som de to store klubber herhjemme burde have et kvindehold. Læs mere her.

FCK-direktør: "Ja, Jeg tror der kommer et stort kvindehold i København."

Læs vores store interview med Jacob Lauesen, direktør i F.C. København, hvor han kort berører muligheden for et kvindehold i København. Læs med her.


Tilmeld gratis

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.