London, New York, Milano og snart København. I starten af januar kunne vi nemlig fortælle, at Soho House slog dørene op i København. Nu er datoen så på plads. Det bliver en stor sommer åbning. Fra London fortæller Soho House nemlig, at man forventer at åbne “Soho House Copenhagen” i juli 2022 – og dermed sit første hus i Skandinavien.

Beliggenheden er i det gamle toldhus og færgeterminalbygning på Havnegade. Det skal danne rammen for kreative at mødes, og et sted hvor gastronomi, drinks og netværk forenes.

Soho House-grundlægger og CEO, Nick Jones udtaler; ”København er en spændende by at åbne vores første hus i Skandinavien i, og vi kan ikke vente med at byde de interessante, talentfulde og venlige folk fra byens kreative scene velkommen til vores globale medlemskab”.

Soho Houses interne designteam, fandt inspiration til indretningen i danske kunstneres malerier så som Lili Elbe. Nyhavns farverige arkitektur samt moderne dansk design så som Arne Jacobsen har ligeledes inspireret indretningen. Atmosfæren vil være iøjnefaldende og moderne, indrettet med danske vintage-møbler af førende danske kunsthåndværkere.

Soho House planlægger endvidere, senere på året, at åbne Soho Active – et fitnesscenter og studio space.

dontt.dk vil løbende følge med i udviklingen af det første Soho House her i byen.


"København er en spændende by at åbne vores første hus i Skandinavien i."

Soho House Copenhagen

Om Soho House & Co.

Grundlagt i 1995 af Nick Jones, Soho House er stedet for alsidige medlemskaber at netværke, skabe bånd og socialisere. I dag findes “de”  verden over med dertilhørende restauranter, spa, fælleskontorpladser og biografer. Åbningen i København er Skandinaviens første.


Vild med Bornholm?


Tilmeld gratis

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.