Colorful Standard er navnet på et nyt dansk tøjmærke og koncept der er gået fra nul til 100 forhandlere på bare 3 måneder.

Alle produkter er designet uden logoer eller andet “støj”. I stedet er der kredset om kvalitet, funktionalitet og bæredygtighed. Colorful Standard har kun 6 styles for at gøre det simpelt, men som så tilgengæld alle findes i 19 farver

Priserne er fra 200,- til 600,- kroner, og altså væsentligt billigere end normalt kvalitetstøj.

Men ifølge CEO Tue Deleuran er kvaliteten endda væsentligt bedre end man normalt ser på markedet.

Tue fortsætter:

Konceptet blev introduceret til omverdenen for 3 mdr. siden under modeugen i København, og vi er lykkelige for den modtagelse, vores koncept har fået.

Vi har lige rundet 100 forhandlere i Europa og det er kun i de bedste butikker. Herhjemme er det blandt andet butikker som Kyoto, Birger Christensen, Dr. Adams, S.T Valentin og Illum, som er blevet forhandlere.

Det er det vildeste jeg har været med til. Vi leverede første gang til butikkerne i starten af december og her bare en uge efter har 30% af vores kunder allerede suppleret og flere mere end én gang.

Derudover har vi fået koblet 14 agenter på, og vi er nu ude i 9 forskellige lande efter bare 3 mdr.

Og det er netop fordi vi er kommet ud i så mange lande vi kan have 100 kunder så hurtigt for selvom vi vokser hurtigt går vi ikke på kompromis med vores kunder og vi har en meget stram distribution med kun de bedste butikker.

Alle Colorful Standard produkter er økologiske, lavet i Portugal, Garment dyed og i de bedste 100% bomulds kvaliteter. 180g T-shirts og 350g Sweatshirts.

Det kan være svært for andre at gøre til de priser, da Colorful Standard har sprunget et led over og sender direkte fra fabrkken i Portugal til kunden.

Som Tue også fortæller i denne artikel, er salget allerede startet i voldsomt omfang, og en af DKs mest respekterede fashionbutikker S.T Valentin skriver da også følgende:

“Tendensen i modebranchen har længe været enkle designs med fokus på pasform og de diskrete detaljer. Nu kommer et nyt brand på banen for at give det absolut bredeste udvalg af basic-tøj, med fokus på pasform, gode materialer og bæredygtighed. Colorful Standard er et nyopstartet brand, men så snart vi fik tøjet på, var vi ikke i tvivl om, at det skulle være en del af vores udvalg. Tøjet sidder som det skal, og man kan mærke, at der er blevet brugt materialer af høj kvalitet.  Kollektionen indeholder udelukkende overdele, hvor der er tænkt over detaljen.”

Du kan se mere om Colorful Standards koncept på www.colorfulstandard.com