Med Josefine Høgh

Dontt.dk”søndagsformat” 

Ugens gæst er Josefine Høgh, som du hver eneste uge kan opleve som fodboldreporter både i Superligaen og når landsholdet spiller. Men der gemmer sig faktisk meget mere bag den unge fynbo. Josefine får her 12 hurtige spørgsmål og giver 12 hurtige svar.

God søndag!

Hvis du fremover vil have DONTT SØNDAG, direkte i mailboxen, så tilmeld dig vores nyhedsbrev i bunden af denne artikel.

Navn: Josefine Høgh

Alder:
 28 ifølge dåbsattesten

Her bor jeg:
 Jeg er født og opvokset i Odense, men har de sidste mange år boet i skønherlige Aarhus.

Jeg bor sammen med: 
Min kæreste Michael

Karriere i korthed:
 I korthed – ikke muligt, men jeg skal da gøre et forsøg. Min uddannelsesmæssige baggrund er lidt skæv i forhold til den erfaring, jeg har fået gennem årene. Jeg har en kandidatgrad i Psykologi fra Aarhus Universitet, men har sideløbende med mit studie og efter endt uddannelse arbejdet primært indenfor mediebranchen – senest som reporter på discoverys kanaler, hvor mit fodboldhjerte førte mig til. Her har jeg været med til at dække Superligaen tæt hver uge, samt Europa League og landskampe. Hvad mange måske ikke ved er, at jeg sideløbende har haft en karriere i det private erhvervsliv ved Arla, hvor jeg har været en del af et graduate program med positioner i både Business Development, Marketing og HR. Jeg er vist det, man kan kalde en alsidig psykolog – eller journalist. Det afhænger af øjnene, der ser.

Udannelse: 
Kandidatgrad i Psykologi fra Aarhus Universitet

Medievaner: 
Dem er der mange af. Fodbold og live sport i TV, selvfølgelig. Og så elsker jeg radio og podcast, når jeg kører land og rige rundt. Ellers er mine mest anvendte apps Instagram, Twitter, Snap, spotify, facebook, Bold.dk, DR.Bedste avis: Det er meget sjældent, jeg sidder med papirudgaven i hånden. Jeg holder mig primært opdateret gennem nyheder i radio, tv eller på nettet. Typisk DR eller TV2.

Bedste bog:
 Jeg elsker at blive grebet af en god bog, men jeg formår kun at prioritere tiden til det, når jeg er på ferie. Jeg har en meget bred smag, så det er svært lige at udpege en specifikt. Men Doppler af Erlend Loe er hylende morsom og giver stof til eftertanke – den taler til en på flere niveauer, det kan jeg godt lide.
( Psssst… Du kan faktisk finde den bog på Mofibo, og netop nu giver Dontt.dk dig 2 mdr. gratis Mofibo abonnement. Læs mere her. )Favorit morgenmad: Den helt store synder: hvidt brød med smør eller ost og marmelade. Men jeg forsøger at begrænse det til weekenden.. Helt ærligt, så stoler jeg faktisk ikke rigtig på folk, der siger de meget bedre kan lide groft brød end hvidt brød. Det er noget, de bilder sig selv ind, fordi det er det rigtige at sige. Min lille lommefilosofi.Favorit kaffested: Det er uden tvivl Street Coffee i Brammersgade.. Og jeg drikker end ikke kaffe, men de laver en formidabel Chai Latte, og så er der bare en god atmosfære og altid nogle man kender. Det er også her jeg tit får min morgenbolle med smør og ost i weekenden.

Favorit feriested: Den er svær, og så alligevel ikke. For jeg har en tendens til altid at vende tilbage til New York, men jeg er også afhængig af sol og varme. Næste uge går turen faktisk til Aruba og New York, så det er en perfekt kombination for mig. Når det så er sagt, så er der intet der slår familiens sommerhus i Kerteminde på en varm, dansk sommerdag.