Mød Julius August Langkilde Høedt, Christopher Cloos. 

Danmark er i gang med en genåbningsplan. Tempoet fra nogen kan diskuteres. Men en ting er sikkert. Hos landets creators, iværksættere med mange flere bliver der arbejdet på højtryk. Alt bliver vendt, prøvet og undersøgt. I en lille serie af 5 fortæller 5 forskellige om deres hverdag under coronakrisen og hvad de har lært.

I dag kan du møde Julius August Langkilde Høedt, som er CEO og co-founder af solbrillemærket, Cristopher Cloos.

Tidligere i denne serie:
Mød Rasmus Ankersen. ( Forfatter, keynote speaker, bestyrelsesformand og sportsdirektør i Brentford. )
Mød Ida Lambach. ( CEO & PARTNER, studentCrew )
Mød Thomas Refdahl. ( CEO og Co-founder, ARKK Copenhagen ) 

Hvad er status for dig?
Status er god! I mangel af bedre ord vil jeg beskrive perioden som “lærerig”. Christopher Cloos er gået fra at måtte kigge på udeblivende salg til faktisk at vokse forretningen en hel del. Vi har fået samlet vores team om centrale opgaver, og vi er heldigvis i stand til at komme godt ud på den anden side, og det glæder jeg mig til.

Hvordan ser dine arbejdsdage ud pt.?
Jeg har næsten haft en tiltrængt pause. Jeg er gået fra at arbejde 12-15 timer om dagen til at kunne trække vejret og lige blive mindet om, at der findes et almindeligt liv. Vi har haft lov til at genskabe virksomheden, Christopher Cloos,  en smule og samle vores partnere om at stille skarpt.

"Vi har haft lov til at genskabe virksomheden en smule og samle vores partnere om at stille skarpt."

Julius August Langkilde Hoeedt


Vi kommer tilbage stærkere!

Hvad har krisen lært dig til nu?
Man kan hjælpe til, hvor andre har mere brug for det.

Hvad bekymrer dig mest i denne krise?
Det bliver “interessant” at se, hvordan verden ser ud på den anden side. Vil folk være bekymrede, vil adfærds- og forbrugsmønstre være ændrede, og i så fald hvor lang tid? Hvornår bliver det almindeligt at give et kram, og hvornår bliver det almindeligt at rejse igen? Man vil altid se verden fra sit eget udgangspunkt, og her kan jeg relatere til de ting, som jeg kigger meget på i mit liv. Jeg er ked af det på vegne af de mennesker, som har mistet livet eller mistet en tæt på, eller har mistet deres arbejde eller tilsvarende. Vi skal nok komme tilbage stærkere!

Hvad er dine vigtigste teknologiske værktøjer i denne tid? ( apps, programmer eller lignende)
I forlængelse af den øgede tid, har jeg haft mulighed til at tage mig af nogle af de ting, der normalt bliver parkeret. Jeg har brugt utrolig lang tid på at skabe vores Facebook-annoncering på ny, og vi har sammen med vores bureau skabt nogle fantastiske resultater. Der har været mulighed for at tracke virksomheden og lægge nye strategier, og til dette kan særligt Trello anbefales!

STORT INTERVIEW!

Har du læst?

Vores store interview fra sidste år. En snak med Julius om, at sælge 1 million par solbriller, partnerskaber med FCK og “Her går det godt” og livet i New York.

LÆS DET HER. 

"Sidste sommer lagde vi en strategi om at beklæde 1 million ansigter i 2025. Det kommer til at ske!"

Julius August Langkilde Hoeedt