I dag skriver ARKK Copenhagen endnu et spændende kapitel i deres korte, men succesfulde historie.

Til nu har du kun kendt brandet for deres sneakers, men fra i dag kan du også købe tøj fra ARKK.

Den første kollektion består af et begrænset oplag af t-shirts, hoodies og shorts. Det er stadig sneakers som man først og fremmest fokuserer på, men med denne lancering gør ARKK, sit populære univers endnu større. Detaljegraden er stadig den samme. F.eks. har alle (tøj) produkterne et lille broderet logo af ARKKs første sneaker, for at signalere brandets historie og DNA.

Kollektionen kan ses/købes fra i dag på arkkcopenhagen.com, samt i deres egne butikker på Elmegade og på Strøget. 

Senere på sommeren vil ARKK ligeledes lancere både sokker og kasketter.

Thomas Refdahl, medstifter & CEO fortæller:
“Vi er glade for endelig at kunne lancere tøjet. Der er så mange mennesker, som har efterspurgt det gennem tiden” Vores partnere og kunder skal vide, at ARKK aldrig kommer til at stå stille. Vi er kun lige begyndt!.”

Vi har ønsket at skabe tøj i årevis, faktisk lige siden vi begyndte. Fokus har bare været på sneakers. Men med den kvalitet vi leverer i dag, og den vækst vi oplever, så er tidspunktet helt rigtigt.

Kasper Rasmussen, medstifter & kreativ direktør i ARKK

Thomas Refdahl, medstifter & CEO fortsætter:

Ligesom med vores sneakers, så er vi meget opmærksomme på tidspunktet for lanceringen. Vi skaber lette, åndbare sneakers om sommeren og mere holdbare/vandtætte sneakers om vinteren” 

Han bakkes op af den anden medstifter, Kasper Rasmussen som ligger meget vægt på, at tilgangen er den samme som altid:

“Selvfølgelig er tøj nyt for ARKK, men den tilgang vi har til designet og kvaliteten er nøjagtig den samme som vores sneakers; rene, enkle designs med fokus på detaljer og kvalitet.”