København får sin helt egen “skyliner”, som du kan komme op i. Noget utraditionelt er det i Zoologisk Have, at tårnet bliver bygget.

Her bygger de nemlig et 81 meter højt tårn, som får navnet Zoo Skyliner. Til sammenligning er det gamle legendarisk ZOO tårn 43,5 meter højt.

Jørgen Nielsen, Adm. Direktør i ZOO København fortæller:

”På et af de højeste punkter i København placerer vi et 81 meter højt tårn. Det er næsten dobbelt så højt som Zootårnet, og det giver et komplet panorama over hele hovedstaden, det meste af Sjælland, Øresundskysten, Malmö og Sydsverige. Jeg tør godt love, at det bliver en once in a lifetime oplevelse med garanti for sug i maven. Vi vil være noget for alle de danske familier, der bliver i Danmark i sommerferien. Vi vil være noget for de turister, der nu vender tilbage til Danmark, og så vil vi fremfor alt give vores trofaste gæster, sponsorer og erhvervspartnere endnu en god grund til at lægge vejen forbi i sommer.”

Men det er ikke kun en vild oplevelse, som du får. Ved at købe en billet til skylineren, er du også
med til at sætte et aftryk i kampen mod krybskytteri. En del af indtægterne går nemlig til at finansiere ZOOs medarbejdere og materiel i Pilanesberg Nationalpark, hvor de hver dag kæmper for at redde næsehornet fra at blive udslettet af krybskytter. I øjeblikket mangler de både droner og et bedre fly til at overvåge nationalparken.

Første dag du kan prøve Zoo Skyliner er d. 9. juni. Du finder den lige overfor Zoologisk Haves hovedindgang.

Skylineren er åben fra 9 juni til 28 august.Tilmeld gratis

Få dontt.dks nyhedsbrev gratis tilsendt: Du kan få vores ugentlige opdatering gratis om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København. Tilmeld her.

Dontt.dk er opkaldt efter ordsproget “dagens dontt.”

Det er et gammelt dansk udtryk, som betyder “at man havde en opgave som skulle løses / gøres”.
Dontt udtales “don-tt” på klingende rigsdansk.