Ved lanceringen i slut-Oktober 2020 fandtes der over 65.000 varenumre på deres webshop. På nuværende tidspunkt er de på 140.000 varenumre og planen er at introducere mere end 250.000 indenfor de kommende år.

Der er tale om internetshoppen ShopBetter™ fra Aalborg som brager frem. De nåede en omsætning på ligeknap 12 millioner kr. i deres første regnskabsår. (20/21) og allerede i år forventes den at stige til over 20 millioner kr.

ShopBetter™ er en online loyalitetsklub, hvor brugerne køber sig adgang til en fast rabat af varer til allerede lave engrospriser, igennem et valgfrit medlemskab. Shoppen tilbyder hele deres varesortiment til samme pris, som de selv køber ind til, men med yderligere rabat på op til 15%. Dette gør at de i forvejen ‘under markedspris’ -produkter, kan erhverves til ekstraordinære priser. Yderligere er alle varer inkl. gratis forsendelse, selv for ikke-medlemmer. 

“Vores klare mål er at simplificere købsprocessen, så det er nemt for kunderne at finde, købe og få leveret lige præcis det eller de produkter de ønsker, uden at tænke på ‘skjulte’ udgifter.” – Kim Bengtsen, Direktør i Internet Zoo, som ejer ShopBetter™.

ShopBetter™ er en såkaldt ‘One Stop Shop’, hvor kunderne kan finde alle typer af produkter og kategorier, lige fra kosmetik og tøj, til elektronik og legetøj, mærkevarer såvel som mad og drikke.

Kim Bengtsen fortsætter:

“Vi har testet en del i udlandet og således samlet ‘knowhow’ og ‘best practice’, inden vi endeligt lancerede i lille Danmark. Det har indtil videre været en stor succes, hvor mange af kunderne kommer ‘gratis’ ind, altså uden at vi har brugt en krone på markedsføring, alene fordi vores priser er så lave sammenlignet med mange af vores konkurrenter.”

 

Vi har store planer!

Efter næsten 3 år på tegnebrættet før lanceringen 2020, erkendes det at shoppen har været lang tid undervejs, hvilket ifølge direktøren selv, skyldes op- og ned prioriteringer i resten af koncernen, samt Corona. Massive investeringer i ShopBetter™ har også kostet på bundlinjen, hvilket resulterede i at koncernen (Internet Zoo (Group)) gik ud af 2021 med et mindre underskud. 

“Der har tydeligvis været mange udfordringer på vejen, og vi er slet ikke kommet i gang eller for den sags skyld, igennem ‘nøglehullet’ endnu. Men så længe vi fortsætter med de tal som ShopBetter™ præsterer, er jeg sikker på at 2022 nok skal blive et profitabelt år og derfor vores mulighed for at indhente det forsømte.” – fortæller Kim Bengtsen. 

ShopBetter™ har store planer med markedsføringen, blandt andet med TV-reklamer hvor man følger den lidt kiksede karakter, Peter, som tydeligvis ikke har vundet i livets lotteri, før han fandt frem til ShopBetter™, samt stor SoMe tilstedeværelse, når der sælges på kryds af alle social platforme. 


Continued….

Det her bliver ikke det sidste du har læst til Kim, ZOO og ShopBetterTM på dontt.dk

Husk at tilmeld vores nyhedsbrev. Her får du en ugentlig opdatering om kultur, branding, iværksætteri & inspiration med udgangspunktet fra København.