VELKOMMEN TIL “WEEKEND MED”
Den med Kristoffer Haapanen, Co-founder af Les Deux.

Vi har genoptaget de populære “Weekend med” artikler, hvor vi går tæt på ugens hovedperson. Konceptet er ligetil. Vi stiller 10 korte spørgsmål, hvor vi kommer lidt tættere på personen.

I dag kan du møde “den anden” fra den populære modevirksomhed, Les Deux, nemlig Kristoffer Haapanen. Hans medstifter i Les Deux, Andreas von der Heide har i et tidligere interview på dontt.dk fortalt, hvor vigtig Kristoffer har været for virksomheden. Han sagde blandt andet: “Du ser ham måske ikke så tit. “Men han er grunden til, at jeg kan performe. Han driver alle de ting, jeg ikke kan. Han er helt fantastisk.” 

Velkommen til “WEEKEND MED” – den med Kristoffer Haapanen.

Kristoffer Haapanen

Alder: 31 år

Her bor jeg: Helsingør, hvor både min kone og jeg er fra.

Jeg bor sammen med: Min kone Stine og vores 3 (Snart 4) børn.

Karriere i korthed: Startede med mine venner det københavnske tøjmærke Les Deux i 2011, og det har været definerende for min karriere og liv. Jeg startede oprindeligt hos Synoptik, hvor jeg også læste en HD.

Medievaner: Børsen, Dontt og euroman er mine foretrukne og skal gerne læses med en kop kaffe samtidigt.

På vej til arbejde lytter jeg til podcasten ”Fodboldministeriet”.

Bedste bog: I mit erhverv har jeg været glad for at læse Simon Sineks bøger og bruger flittigt hans teorier i praksis hos Les Deux.

Den bedste bog på ferier er Ken Follet og især ”Jordens Søjler”.
Seneste bog jeg har læst er Arne Nielssons ”Ved du, hvem du er”.

Yndlingsapp: Jeg benytter mest apps i forbindelse med mit arbejde så Instagram og Linkedin er favoritterne – jeg må også indrømme, at livescore appen bliver brugt ret flittigt.

Favoritmorgenmad: Egg Benedict er favoritten i weekenden, men til hverdag er det en lækker chiagrød med skyr og hindbærcoulis.

Favoritkaffe: Jeg drikker cortado og nyder at hente én hver morgen fra min lokale kaffebar Lagoni på vej ind mod kontoret på Frederiksberg.

Yndlingsferie: Jeg er stor fan af kontraster i hverdagen og rejser lidt på samme måde – Jeg elsker fodboldture med venner og  weekendture med min kone til London, som jeg synes, er den mest levende by i verden. Men mine familieferier nyder jeg i fred og ro i familiesommerhuset i Bjerregaard ved Hvide Sande eller familiens provencalske sommerhus i Fayence, hvor man kan geare ned og slappe helt af.


“Weekend med” er præsenteret i samarbejde med